Annonce
Sport

Rabbits efter kollaps: - Det var en voldsom kamp

Sebastian Aaris Petersen spillede ifølge direktør Troels Mortensen en stor kamp mod Horsens IC. Arkivfoto: Michael Bager
Svendborg Rabbits spillede sæsonens bedste halvleg, da Horsens IC besøgte HK Midt Arena. Desværre var det ikke nok for hjemmeholdet, der smed det hele på gulvet.

BASKETBALL: Svendborg Rabbits spillede som nat og dag, da holdet kollapsede og tabte med 76-82 til Horsens IC, selv om fynboerne havde vundet de to første perioder med samlet 28 point.

Opbakningen kunne spillerne fra Svendborg Rabbits dog ikke klage over, da Sydfyns Elforsyning havde købt kampen og givet fri entré til alle, som ønskede at bruge sin lørdag i HK Midt Arena.

Det havde 1134 tilskuere valgt at gøre brug af, og derfor skuffer det også direktør Troels Mortensen, at hjemmeholdet ikke kunne give tilbage på banen.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, når man taber sådan en voldsom kamp, som det var i dag. Vi er meget tilfredse med den opbakning, som vi oplevede, men nederlaget efterlader os fortsat på den fjerdeplads, som vi nu skal bruge de næste par ugers pause på at forbedre, sagde Troels Mortensen kort efter kampen.

Annonce

Vanvittig start

Selvom gæsterne fra Horsens IC på forhånd måtte regnes som favoritter, så var det ikke fordi, jyderne kom blæsende ud til kampen i HK Midt Arena.

Faktisk var det Svendborg Rabbits, som lagde bedst fra land med to hurtige scoringer, men i sidste ende var det to mandskaber, som fulgtes ad i første periode og derfor gik til den første pause med stillingen 19-18 til hjemmeholdet.

Det ændrede sig dog i anden periode, hvor Svendborg Rabbits muligvis spillede noget af det bedste basket, som de hvide kaniner har præsteret i denne sæson.

Svendborg Rabbits bankede således gæsterne sønder og sammen i en periode, der blev vundet med hele 35-8.

- Vi spiller måske det bedste basket, som vi har præsteret i sæsonen. Det var fantastisk at være vidne til, hvordan holdet bare fulgte vores gameplan. Især Sebastian Aaris og vores anfører, Mikkel Plannthin, spillede en stor kamp, fortalte Rabbits-direktøren.

Gallinat viste klassen

I kampens tredje periode blev der vendt op og ned på spillet, hvor det i stedet var gæsterne - anført af Roberto Gallinat - som styrede begivenhederne.

Horsens leverede således et flot comeback med en periode-sejr på 27-5, hvilket lagde op til en spændende fjerde og sidste periode i Kaninhulen.

Desværre for fynboerne kunne de ikke stå distancen og følge med gæsterne, som endelig havde fundet formlen lørdag eftermiddag.

Fjerde periode blev dermed tabt med 17-29, hvorfor Horsens-spillerne kunne bryde ud i jubel over en samlet sejr på 82-76.

- Efter kampens første halvdel stod man på sidelinjen og håbede, at vi kunne holde distancen i kampens sidste del. Vi ved, at Horsens er et hold med en masse kvalitet. Desværre kom det også til udtryk til sidst i kampen, hvor Horsens' Roberto Gallinat bare viste, at han er en klassespiller, konkluderede Troels Mortensen.

Svendborg Rabbits' næste kamp er først 12. februar, når Team FOG Næstved kommer på besøg.

Den kamp bliver til gengæld noget af en gyser, da sjællænderne jagter fynboerne i kampen om fjerdepladsen, der giver hjemmebanefordel i slutspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce