Annonce
Sport

Rabbits-direktørs bekymring: Slidte kaniner

Ligesom i onsdagens pokalkvartfinale mod Bakken Bears var Sebastian Aaris Petersen også søndag i ligaens grundspil hos Værløse Blue Hawks bedste spiller hos Svendborg Rabbits. Foto: Michael Bager
Svendborg Rabbits vandt som ventet - og som nødvendigt - over Pro B-holdet Værløse Blue Hawks, søndag.
Annonce

BASKETBALL: Svendborg Rabbits fastholder sin tredjeplads i den tætte topkamp i Basketligaen.

Uden at imponere vandt sydfynboerne søndag - som nødvendigt, fristes man til at sige - over Pro B-holdet Værløse Blue Hawks. Sejren lød på 89-79, men sydfynboerne var altså bagud 42-44 ved pausen. Blandt andre den tidligere Svendborg-spiller, Peter Møller, var hård ved de fynske gæster.

-  Vi må erkende, at holdet er noget slidt for øjeblikket, konstaterer Rabbits-direktør Troels Mortensen.

Men der er ingen hjælp at hente - eksempelvis i form af en landsholdspause - så allerede på torsdag skal Rabbits-spillerne være der 100 procent i opgøret hos et andet Pro A-mandskab, Horsens IC.

Richard Granberry er fortsat ude med en knæskade, og heller ikke Leonardo Carlino var med i opgøret mod Værløse.

Sebastian Aaris Petersen  blev - ligesom i onsdagens tabte pokal-kvartfinale mod Bakken Bears - den store spiller for Svendborg i Værløse med 26 point. Også Brandon Norfleet leverede stort søndag med 15 point og 10 assist.

Bakken Bears er stukket af i toppen af ligaen med 28 point for 15 kampe. Men under aarhusianerne er kampen intens. Randers Cimbria er nummer to med 24 point efter 15 kampe, og derefter følger: Rabbits med 24 point efter 17 kampe, Horsens IC med 20 point for 15 kampe og Team FOG Næstved med 20 point for 18 kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce