Annonce
Fyn

Røveriforsøg mod købmand: Politiet har fundet efterlyst bil

Politiet efterlyser søndag en ældre sølvgrå Golf, som sættes i forbindelse med et røveriforsøg tidligere søndag i Brobyværk. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
26-årig mand anholdt og mistænkt for forsøg på røveri søndag formiddag i Brobyværk. Gerningsmanden fik sprøjtet håndsprit i ansigtet og måtte flygte fra købmandsforretningen.

Politiet har søndag sidst på eftermiddagen fundet den ældre sølvgrå Golf, som tidligere på dagen blev efterlyst i forbindelse med et røveriforsøg i Brobyværk på Midtfyn.

Bilen bliver sat i forbindelse med røveriforsøget søndag formiddag omkring klokken 9.30 mod "Min Købmand" i Brobyværk, hvor en maskeret gerningsmand med solbriller kom ind og verbalt truede den ansatte ved kassen. Da det ikke gik hurtigt nok sprang manden selv om bag kassen for at forsøge at få den op, men i samme øjeblik tog kassedamen en spray med håndsprit og sprøjtede ham lige i ansigtet. Det får ham til at flygte fra stedet uden at have fået noget med sig.

Af forskellige omveje lykkedes det for politiet at finde frem til en 26-årig mand, som man mistænker at være gerningsmanden til røveriforsøget. På det tidspunkt manglede man dog den bil, som gerningsmanden var flygtet i, og derfor blev der søndag eftermiddag sendt en efterlysning ud.

Det gav pote, for politiet fandt den ved Trunderup mellem Brobyværk og Haarby.

Manden sidder stadig til afhøring på politigården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce