Annonce
Middelfart

Røveri mod 65-årig mand: Gerningsmænd efterlyses stadig

Fyns Politi undersøger nu mulig videoovervågning i forbindelse med et røveri mod en 65-årig mand lørdag morgen i Middelfart. Manden blev stukket i skulderen formentligt med en kniv. Arkivfoto: Michael Bager
Fyns Politi efterlyser vidner til røveri lørdag morgen, ligesom man går efter videoovervågning for at identificere gerningsmænd.

Hvem der begik røveri mod en 65-årig mand lørdag morgen i Middelfart er stadig uvist, og derfor efterlyser Fyns Politi stadig vidner til episoden.

En 65-årig mand blev på sin morgentur passet op af to mænd, som ville have hans pung. Det nægtede manden i første omgang og han forsøgte at løbe væk. Gerningsmændene løb efter ham, og det lykkedes dem at stikke den 65-årige mand i skulderen formentligt med en kniv. Efter knivstikket kastede manden sin pung fra sig.

Sagen blev resten af lørdag efterforsket af politiet, som ledte efter både pung og mulig kniv, men uden at finde noget. Heller ikke mandens signalement af de to gerningsmænd har været brugbart, men alligevel har politiet ikke opgivet.

- Nu forsøger vi at skaffe noget brugbar videoovervågning, siger vagtchef Milan Holck Nielsen, Fyns Politi, søndag formiddag.

Politiet efterlyser dog også stadig vidner, som kan have set noget i forbindelse med røveriet omkring Viaduktvej og Brovejen i Middelfart.

De to gerningsmænd var iført hættetrøjer, og den ene var omkring 170 centimeter høj, men derudover er det sparsom med oplysninger.

Den 65-åriges skader i skulderen var ikke alvorlige, og han blev senere lørdag behandlet på skadestuen på Odense Universitetshospital.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Tyve brød gennem mur til Matas

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Fyn For abonnenter

Sørens gård køres over af jernbanen: Gid staten bare ville opkøbe mig

Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Annonce