Annonce
Sydfyn

Røveri i Fakta: 25-årig mand anholdt i Odense efter røveri i Svendborg

En mand begik onsdag aften røveri mod Fakta på Vesterløkken i Svendborg. Arkivfoto: Kim Haugaard
Fyns Politi har anholdt en person, som kom med toget til Odense. Han passede på signalementet, og havde såvel udbytte som gerningsvåben på sig.
Annonce

Svendborg: Politiet har onsdag kort før klokken 21 anholdt en 25-årig mand, efter at der tidligere på aftenen havde været røveri i Fakta på Vesterløkken i Svendborg.

Røveriet fandt sted klokken 19.48, og politiet offentliggjorde kort efter via Twitter et signalement af manden, som lød på dansk, cirka to meter høj og iført en mørk dunjakke med hætte samt en mørk rygsæk.

Peter Vestergaard er vagtchef ved Fyns Politi og fortæller, at man i første omgang efterlyste informationer om gerningsmanden på Twitter.

- Manden kommer ind i butikken og har altså en kniv med sig, som han truer ekspedienten med. Han får udleveret et mindre kontantbeløb og flygter derefter fra stedet i ukendt retning. Heldigvis er ingen kommet noget til i forbindelse med røveriet, siger vagtchefen.

Kort før klokken 21 kunne Fyns Politi så atter meddele, at man havde anholdt en person for røveriet på Odense Banegård Center i Odense. Den anholdte blev derefter kørt til politigården.

- Knap en time senere pågriber vi en mand, vi mener passer til signalamentet og som vi er overbeviste om er den rigtige. Det skete på Odense Banegård, så han var kommet et stykke vej, siger Peter Vestergaard.

Ifølge vagtchefen var den 25-årige både i besiddelse af udbyttet samt gerningsvåbenet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Odense

Over 30 forslag: Kendt kok, børneven og hyperaktiv tusindkunstner er blandt forslagene til Årets Fynbo 2020

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce