Annonce
Odense

Røvere i bil rullede cyklist i Odense

Politiet har fået en anmeldelse om et røveri. Der er dog ikke meget at gå efter i jagten på gerningsmændene. Genrefoto

En odenseansk mand blev natten til onsdag udsat for et groft røveri, da han kom cyklende ad J.L. Heibergs Vej i Odense M. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport. Manden blev under sin cykeltur antastet af fire personer i en mindre mørklagt bil. Mændene spurgte, om han havde nogen penge. Da han svarede nej, stoppede det dem nu ikke. To af personerne fra bilen steg ud og greb fat i cyklisten, så han ikke kunne stikke. Derefter gennemrodede de hans lommer og fandt en mobiltelefon. Den tog de og stak af alle fire i bilen.

Ifølge anmeldelsen er der ikke noget nærmere signalement af hverken bil eller røvere. Og tidsrummet er også en smule uklar. Ifølge rapporten er røveriet sket på et tidspunkt mellem klokken 23.45 og 02.00. Røveriet blev anmeldt klokken 02.39. Skulle nogen have oplysninger til sagen, kan Fyns Politi kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce