Annonce
Fodbold

Røde Stjerne tager afstand til OB-træning

Det er ikke Røde Stjernes baner, som OB hævder at ville træne på. Og fysisk træner Janus Blond og Jørgen Skjelvik kommer til at stå længere fra hinanden end på dette arkivfoto. Foto: Christian Nordholt
Boldklubben Røde Stjerne er ked af at være sat i forbindelse OB's træning. - Det er idiotisk at kaste sig ud at træne og vores navn skal ikke nævnes i den sammenhæng, siger Røde Stjerne-leder.
Annonce

FODBOLD: Boldklubben Røde Stjerne i Odense er ked af at være sat i forbindelse med OB's træning, der nu er genoptaget med fem spillere og to trænere ad gangen for at leve op til Divisionsforeningens krav om at holde afstand.

OB har sendt en pressemeddelelse ud på ob.dk, hvor det fremgår, at træningen foregår på Røde Stjernes baner. Den er nu blevet ændret på opfordring af Røde Stjerne, men var i et par timer ude også via fyens.dk.

- Det er ikke vores baner mere, for vi er blevet flyttet over på Cigaren. Jeg er ked af, at vores klub skal blive nævnt i den her sammenhæng og vred over at blive kædet sammen med corona i en tid, hvor vi har mere end rigeligt at gøre med at forklare vores egne medlemmer situationen, siger Henrik Pedersen fra serieklubben Røde Stjerne.

- Iøvrigt synes jeg, at det er et dårligt signal at sende og det siger jeg ikke for at gå efter OB. Men al sport er lukket ned, så synes jeg det er at kaste sig ud i idioti at gå ud og træne. Så jeg er sådan set ligeglad med, om de træner indenfor reglerne og rammerne af en vejledning. Også når man tænker på, hvordan for eksempel golfspillere har måttet mærke hård kritik for bare at fortsætte. Det er dybt usolidarisk, siger Henrik Pedersen.

- Men vi vil i hvert fald ikke tages til indtægt for at have været med til at give OB mulighed for at træne på baner, der tilhører os. Det er ikke tilfældet. Der er tale om OB's baner, der ligger ved Falen og Kløvermosevej og i virkeligheden er den bane, som de kan træne på i virkeligheden Bolbros gamle bane, tilføjer Røde Stjerne-lederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce