Annonce
Odense

Rød-hvid eufori i arenaen: Danske Finn vinder e-sportfinale

Mousesports vandt søndag aften Esl Pro League 2019 sikkert over svenske Fnatic med 3-0 i Jyske Bank Arena. Dermed blev det også til dansk sejr i år, da holdkaptajnen på holdet, der er baseret i Tyskland, er danske Finn Andersen, yderst til venstre. Foto: Christian Nordholt
Alle tre danske hold var slået ud før finalen, men alligevel blev det til en ny dansk sejr i Counterstrike i Jyske Bank Arena ved årets Esl Pro League i Odense, da holdkaptajn Finn Andersen og holdet Mousesport slog den svenske modstander Fnatic.

Selv om alle tre danske hold var slået ud inden finalen, så blev det alligevel til en sikker dansk sejr, da holdet Mousesport søndag aften løb med sejren og de 250.000 dollars for sejren i sæsonfinale 10 i Esl Pro League i Counterstrike.

Den lille blev dermed den store, da musene fra det tyskbaserede Mousesport slog svenske Fnatic med 3-0 i skydespillet.

Holdkaptajnen på Mousesport var nemlig den eneste dansker tilbage i finalen, og erfarne Finn Andersen - aka Karrigan - tog trofæet med hjem til stor jubel i arenaen, hvor mange Astralis-fans var blevet Mousesport-fans for en dag.

Dermed fik Finn Andersen ikke kun en sikker sejr med sine fire holdkammerater, men også revanche for sin tabte finale i 2017.

Dengang spillede han for holdet Faze Clan, som efterfølgende satte Andersen af holdet. Det skulle de nok ikke have gjort, for Karrigan viste i finalen, at han stadig trods sin høje alder (i Counterstrike, red.) på 29 år stadig har masser af skud og den rette strategi i sig.

- Jeg er så stolt at mit hold, jeg er utrolig stolt af at være del af det her hold. Vi har slået nummer 1,2 og fire i de her dage, det er nok noget af det bedste, vi nogensinde har spillet, sagde danske Finn Andersen efter kampen fra scenen i Jyske Bank Arena.

Det er tredje gang, at Esl Pro League henlægger deres sæsonfinale til Odense, hvor altså Faze Clan og sidste år favoritterne fra danske Astralis har vundet tidligere. I år vandt Mousesport efter at have slået netop danske Astralis i en lang semifinale, der først sluttede søndag morgen klokken 02.

Annonce
Karrigan - eller Finn Andersen, som han hedder - var også i finalen i 2017 i Odense. Dengang med holdet Faze Clan, som dog tabte finalen. Efterfølgende blev 20-årige Karrigan sat af holdet - men søndag tog han revanche. Foto: Christian Nordholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

FIF-hæder til Torben Simonsen

Annonce