Annonce
Odense

Rådmand vil ikke afvise genåbning af lukket vej

Borgerforslag om genåbning af den lukkede Hestehaven bliver lagt frem på borgermøde torsdag. Rådmand afviser intet på forhånd

Borgerforslag om genåbning af den lukkede Hestehaven bliver lagt frem på borgermøde torsdag. Rådmand afviser intet på forhånd

Odense: Skal det alligevel ende med at den omstridte vej Hestehaven, der blev lukket af Odense Kommune i september sidste år, bliver genåbnet?

På forhånd vil den ansvarlige rådmand, Jane Jegind, hverken love eller afvise noget, men sagen om den lukkede vej rører på sig forud for et borgermøde, der torsdag aften klokken 19 holdes på Holluf Pile Skole.

Spørgsmålet om Hestehaven har vakt stor debat, fordi vejens lukning har gjort det langt mere besværligt at bevæge sig mellem den sydøstlige og den sydvestlige del af Odense.

Den lokale Odense-debattør Kurt Kjerrumgaard varsler, at han dukker op med konkrete ideer til, hvordan Hestehaven i en eller anden form kan åbnes, så der bliver forbindelse ud mod Munkebjergvej. Planen vil han præsentere på borgermødet.

- Vi vil arbejde for, at Hesterhaven igen kan åbnes for privatbiler. Men på en anden måde end før, siger Kurt Kjerrumgaard forud for mødet.

By- og kulturrådmand Jane Jegind (V), der har indbudt til borgermødet, afviser på forhånd ikke noget.

- Jeg vil hverken afvise eller love noget på forhånd, siger hun, og da avisen spørger, om hun kan forestille at bruge kommunale penge på at gennemføre en eller anden form for genåbning, svarer hun på følgende måde:

- Nu lytter jeg for at høre, hvad lokalområdet har at sige, og så må vi se, hvad, forvaltningen mener, er muligt, og hvad der i givet fald skal til, hvis der skal ændres på noget. Det afhænger og- så af, om der er politisk opbakning til eventuelle ændringer.

Interessen for at deltage i borgermødet på Holluf Pile Skole er stor.

Alle 130 pladser er revet væk, og derfor holdes et ekstra møde mandag den 13. juni. Godt 60 har allerede tilmeldt sig det møde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce