Annonce
Middelfart

Rådgivere står i kø for at hjælpe det lokale erhvervsliv i coronakrisen

Erhvervschef Niels Chr. Hammelev fortæller, at der allerede nu står 19 rådgivere klar med gratis hjælp til det lokale erhvervsliv. Arkivfoto:
Lige nu er 19 eksperter klar til hjælpe medlemmerne af Middelfart Erhvervsråd, og der kommer hele tiden nye til.

Middelfart: Middelfart Erhvervscenter, hvad det kan for at afbøde coronakrisens værste skader hos det lokale erhvervsliv. Således er centeret blandt andet på vej med forskellige webinarer til sine medlemmer. Et af dem har titlen "Ledelse på distancen og i det nære - sådan gør du i praksis".

Desuden har erhvervschef Niels Chr. Hammelev, der ligesom hustruen Tina Eisenhardt fra erhvervscentret er coronaramt, taget kontakt til erhvervsrådets rådgivningsvirksomheder for at høre, om de vil give de øvrige medlemmer en hjælpende hånd.

Det vil de. Lige nu står 19 af dem klar med gratis hjælp til medlemsvirksomhederne indenfor så forskellige områder revision, salg, økonomi, it, kommunikation og ledelse. Og erhvervschefen oplyser fra sygesengen, at nye kommer til hele tiden.

- Coronakrisen åbner op for rigtig mange spørgsmål. Derfor har vi indbudt vores lokale rådgivningsvirksomheder til at give gratis rådgivning, som en håndsrækning til vores medlemmer. Det har vi fået en utrolig positiv feedback på, hvilket vi selvfølgelige er meget taknemmelige overfor, siger Niels Christian Hammelev og føjer til, at virksomheder, der ikke er medlem af erhvervsrådet, også kan benytte sig af tilbuddet.

- Det handler om at stå sammen i disse svære tider for at komme så helskindet som muligt ud på den anden side af krisen, siger Niels Christian Hammelev og gør opmærksom, at centeret på sin hjemmeside har lavet en særlig Corona-informationsside, vi man har samlet de forskellige corona-tiltag for virksomhederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce