Annonce
Sport

Quarterback-stjerner udgår med skader i NFL

Sean M. Haffey/Ritzau Scanpix

Både Drew Brees og Ben Roethlisberger havnede på sidelinjen med skader søndag aften dansk tid.

I løbet af søndag aften udgik to af de mere markante og erfarne quarterbacks i NFL med skader.

40-årige Drew Brees pådrog sig en skade på tommeltotten på højre hånd, mens 37-årige Ben Roethlisberger udgik med en skade på sin højre albue.

Uden de to stjernespillere tabte begge hold.

New Orleans Saints endte - uden Drew Brees - med at tabe 9-27 på udebane til Los Angeles Rams.

Meget bedre gik det ikke for Pittsburgh Steelers, som uden Ben Roethlisberger tabte 26-28 hjemme til Seattle Seahawks.

Drew Brees, som blev ramt på tommelfingeren midt i et kast tidligt i kampen, frygter en pause fra sporten.

- Jeg er meget bekymret. Jeg håber på det bedste, og jeg forbereder mig på, hvad de næste skridt vil blive, siger Drew Brees ifølge AP.

Det var Teddy Bridgewater, som tog over efter Drew Brees, og den 26-årige quarterback kunne ikke hjælpe holdet med at producere de point, der skulle til mod et stærkt Los Angeles Rams-forsvar.

Samme historie gjorde sig gældende for Ben Roethlisbergers afløser, Mason Rudolph, der dog kastede holdkammeraterne frem til to touchdowns i fjerde og sidste quarter.

Det var dog ikke nok til at tage sejren i den tætte kamp mod Seattle Seahawks.

Drew Brees skal undersøges nærmere af en håndspecialist snarest muligt.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce