Annonce
Sport

Pytlick forlanger sejr mod AGF

Odense-chefen Jan Pytlick kender ikke meget til torsdagens modstander, men han forventer alligevel en sejr over AGF i pokalturneringen. Foto: Nils Svalebøg
Jan Pytlick har i opstarten haft fokus på kontramaskinen samt et aggressivt 6-0 forsvar, som Odense-chefen håber vil gøre ondt på AGF torsdag aften.
Annonce

Håndbold: Odense Håndbold skyder den nye sæson i gang torsdag aften, når Jan Pytlick og kompagni drager til Aarhus, hvor AGF venter i pokalturneringens ottendedelsfinale.

Til hverdag gør AGF sig i 2. division. Derfor er det også et begrænset kendskab cheftræner Jan Pytlick har til modstanderne fra Aarhus.

- Jeg kender ikke meget til AGF, men jeg ved, at holdet har skiftet en del ud i truppen. Jeg har al respekt for AGF, men det er også klart, at det er et hold, som vi skal kunne slå, mener Odense-træneren om torsdagens modstander.

Selv håber Jan Pytlick, at de ting, som Odense Håndbold har haft fokus på i opstarten, kommer til udtryk i pokalkampen.

- Defensivt har vi arbejdet med et aggressivt 6-0 forsvar. I forhold til det offensive har vi haft fokus på vores kontraspil, hvor alle spillere har været involverede. Lige fra vores målmand der igangsætter kontraen, til spillerne der skal afslutte den, siger Jan Pytlick.

Der er kickoff mellem AGF Håndbold og Odense Håndbold i Ceres Park Hallen i Aarhus klokken 19.30 torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

28-årig lokal kok blev knivstukket til døde: Kæresten til den dræbtes søster anholdt

Nordfyn

Snart er der leg og fest i Søndersø

Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Annonce