Annonce
Nyborg

Pylonfejden lagde sig, inden den gik i gang

Den nye pylon kommer til at rage 36 meter op i højden. Arbejdet skrider langsomt frem på grund af den kraftige blæst og regn. Foto: Kasper Riggelsen
I sommeren 2019 truede Jacobsen Group ApS med et erstatningskrav for opførelsen af en pylon, der ville skygge for deres egen pylon på Storebæltsvej. Erstatningen så aldrig dagens lys, før alle parter i pylonfejden nåede til enighed.
Annonce

Nyborg: På Storebæltsvej står to af Nyborgs mest synlige opslagstavler.

Indtil for et år siden tog de sig ud som to pyloner med reklameskilte for alskens virksomheder og fastfood-kæder i området omkring Nyborg. Nu er en tredje pylon også under opførelse, selvom det nær ikke var blevet til noget på grund af et erstatningskrav på flere millioner.

Jacobsen Group ApS, ejeren af én af de to pyloner, der var opført i forvejen, truede sidste sommer med et erstatningskrav på 13.000.000 kroner, hvis Nyborg Kommune ville lade en tredje pylon skyde op på Storebæltsvej.

Men erstatningen blev aldrig til noget. De tre involverede parter, Jacobsen Group ApS, Nyborg Kommune samt Rema Etablering, nåede nemlig til enighed om at flytte den nye pylon, så den ikke længere ville stå i vejen for Jacobsen Group ApS' pylon

- Det korte af det lange er, at Rema Etablering kom med forslaget om at flytte pylonen 10-15 meter. Det syntes både Nyborg Kommune og vi selv var en god idé, for så ville deres pylon ikke længere skygge for vores pylon, når bilister kom kørende mod øst på Storebæltsvej, fortæller Peter Juul, administrerende direktør for Jacobsen Group ApS.

Det er Rema Etablering, som har bedt kommunen om lov til at opføre den nye, 36 meter høje pylon ved Storebæltsvej.

Administrerende direktør Jan Poulsen udtalte allerede i sommeren 2019 til Fyens Stiftstidende, at han ikke havde noget imod at flytte pylonen "nogle meter til den ene eller til den anden side", hvis det kunne gøre konkurrenten glad.

Der skal to mand til at håndtere de store plader. Her gælder det hjørnemodul. Foto: Kasper Riggelsen
Sådan kan det færdige resultat komme til at se ud. Carls Jr. flytter fra den "gamle" pylon og over på den nye, der skal gøre reklame for faciliteterne i Nyborgs transportcenter i Svanedammen. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce