Annonce
Sydfyn

Pulje på Langeland åben igen: Der kan søges til frivilligt socialt arbejde

Kommunen har i år 453.000 kroner at fordele til frivilligt, socialt arbejde. Arkivfoto: Michael Bager
2. runde til det frivillige sociale arbejde er gået i gang

LANGELAND: Langeland Kommune har åbnet for den anden runde af uddelingen af penge til frivilligt socialt arbejde. Hvis en organisation, forening eller lignende vil i betragtning, skal man søge senest 1. september.

Kommunen lægger vægt på, at foreningens eller organisationens aktiviteter har lokal forankring og først og fremmest er målrettet borgere i Langeland Kommune. Landsdækkende foreninger og organisationer, der gennemfører aktiviteter, som langelandske borgere gør brug af, kan også komme i betragtning.

Der kan ikke gives støtte til enkeltpersoner, og foreninger og organisationer, som har en formue, der anses for at kunne dække normal drift, vil heller ikke kunne komme i betragtning, fremgår det af reglerne til tildeling af penge.

Puljen er i år på 453.000 kroner, og der blev uddelt 273.000 kroner ved den første uddeling.

10 procent af den årlige pulje skal reserveres til nye initiativer eller indsatsområder, herunder til at uddanne eller dygtiggøre frivillige.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce