Annonce
Faaborg-Midtfyn

Publikum skal selv medvirke i kunstudstilling i Herringe-Rudme

Galleri Svinestien præsenterer et helt nyt dansk sengedesign, som er specielt beregnet til samsovning. PR-foto
Festudstilling, indvielse af nye lokaler og premiere på nyt dansk sengedesign.

Herringe-Rudme: Galleri Svinestien er på vej med en festudstilling med mange lokale kunstnere, udvidelse af galleriet med nye lokaler, og som noget helt nyt vises der også interiør og møbler.

Startskuddet går med fernisering søndag 16. juni kl. 14-16, hvor sløret løftes for både udstilling, det nye rum og de nye designs.

For sidstnævnte er der blandt andet tale om et funky bord til samspisning, og et helt nyt dansk sengedesign, som er specielt beregnet til samsovning.

Udstillingen åbnes med en festtale af landsbyhøjskolens forstander Tyge Mortensen, der vil fabulere over begrebet "sammen" set i relation både til udstillingen og landsbylivet. "Sammen" er netop temaet for udstillingen.

Annonce
Der er fernisering på festudstilling i Galleri Svinestien, hvor publikum også selv skal medvirke foruden en lang række kunstnere. PR-foto

Publikum er med

Der er tale om en interaktiv metaudstilling. Det vil sige, at man er sammen om at lave udstillingen, og at publikum selv medvirker i udstillingen på forskellig vis. Og så skal der selvfølgelig også snakkes, drikkes kaffe og spises masser af kage "sammen".

I en pressemeddelelse oplyser Galleri Svinestien, at en udstilling om ordet "sammen" er oplagt sammen med mange af stedets tidligere udstillere, som nu skal udstille sammen. Indtil videre har følgende kunstnere meldt deres deltagelse:

Sanni Smidt, John Olsen, Lars Abrahamsen, Karen Hedegaard Mortensen, Ruben & Arcadio, Stine Ludvigsen, Jeanie Jensen, Mette Holde, Søren og Carla Petersen, Vibeke Lykke, Jakob Bonde-Hansen, Rudme Børnebilledskole, Zita Venner, Elin Juul Hedegaard, Tyge Mortensen med flere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hold jer væk: Ældre dieselbiler får adgang forbudt i det centrale Odense

Annonce