Annonce
Middelfart

Psykoterapi: Tre behandlere under samme tag

Henning Guldager, Bjørg Mortensen og Mette Rosenberg er klar til at hjælpe mennesker, der har problemer i livet. De tre psykoterapeuter er rykket ind i Middelfart Midtpunkt under samme tag. Foto: Jan Bonde
Psykoterapeut Bjørg Mortensen har lejet sig ind hos Middelfart Midtpunkt, og hun har inviteret to konkurrenter til at flytte med. For konkurrence gavner både terapeuter og dem, der har brug for hjælp, mener de tre behandlere.
Annonce

Middelfart: Uanset om du er ung, voksen eller gammel, så er der hjælp at hente i Middelfart Midtpunkt, hvis du har problemer i livet.

For hele tre psykoterapeuter har nu lejet sig ind under samme tag og er klar til at tage imod klienter.

Retteligt er det Bjørg Mortensen, der har lejet lokalet, som hun så videreudlejer til Henning Guldager og Mette Rosenberg, der hver har én dag i lokalet.

På den måde kan man hente psykoterapi alle ugens dage i Middelfart Midtpunkt.

Og selv om de tre behandlere ikke tøver med at kalde sig konkurrenter i forhold til at hjælpe klienter, så er de helt på det rene med, at bofællesskabet vil komme dem alle til gode. Og ikke mindst klienterne.

Annonce

Kemien er vigtig

- I psykoterapi er kemien mellem klient og behandler bare vigtig. Og det er da en fordel for alle, hvis man kan henvise en klient, der har brug en anden person til at hjælpe sig, til en kollega med det samme, siger Bjørg Mortensen.

Mette Rosenberg er enig.

- Vi er jo også forskellige både i køn og i alder, så på den måde dækker vi de fleste ønsker i forhold til, hvad man som klient kan føle sig tryg ved, siger hun.

Bjørg Mortensen har selv en fortid som alkoholiker, og hun føler sig derfor ekstra godt klædt på til at hjælpe misbrugere. Men også unge mennesker, der har det svært med deres sociale liv, ligger hende meget på sinde.

Mette Rosenberg har fokus på familie- og parterapi. Henning Guldager, der har mange års erfaring og desuden er ansat hos Tuba Odense, der hjælper unge mellem 14-35 år, benytter sig indimellem af metoden sandplay, hvor man ved hjælp af figurer i en sandkasse får sat ord på følelser og problematikker.

Annonce

Stor livserfaring

Alle tre behandlere har en stor portion livserfaring med i deres virke, og den bruger de aktivt.

- Det er jo verdens mest fantastiske arbejde, for det er en gave, når mennesker tør vise sig så sårbare for én, siger Mette Rosenberg.

Henning Guldager nikker og supplerer.

- Men det kræver også stort overskud fra vores side. Derfor er grænsen mellem at have for få klienter og for mange også hårfin, siger han.

Mette Rosenberg har tidligere mødt sine klienter i lejede lokaler tæt på Middelfart Midtpunkt - nemlig hos Stationens Kaffebar. Et lejemål, hun har været glad for.

Annonce

Mere anonym

- Man skal gennem en café, og der er en super god stemning. Men for nogle er det stadig svært at tale om, at man har søgt hjælp. I Middelfart Midtpunkt er der også tandlæger og fysioterapeuter. Med andre ord er man lidt mere anonym, når man træder ind ad døren, siger hun.

Bjørg Mortensen er at finde i lokalet tirsdag, onsdag og torsdag, mens Mette Rosenberg dækker mandag og Henning Guldager fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Middelfart

76.457 biler om dagen: Efter 50 år kan Lillebæltsbroen få brug for en makker til at klare trafikpresset

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce