Annonce
Faaborg-Midtfyn

Psykoterapeut, revisorer og jurister klar med gratis hjælp til mindre virksomheder i coronakrise

Johnny Poulsen, formand for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, glæder sig over, at mindre virksomheder nu kan få gratis hjælp fra rådgivere i en svær tid. Arkivfoto: René Johansen
Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd har samlet et hold af forskellige rådgivere, som vil yde gratis hjælp til mindre virksomheder her i coronakrisen. Holdet af rådgivere tæller blandt andet en advokat, revisor og en psykoterapeut.

Faaborg-Midtfyn: Det er en svær tid for mange - også for erhvervslivet.

Nu er der hjælpe at hente til de mindre virksomheder i Faaborg-Midtfyn. Det er hos Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, hvor et netværk af lokale rådgivere stiller sig til rådighed med hjælp, oplyser formanden for erhvervsrådet, Johnny Poulsen.

Netværket består blandt andet af Advokatfirmaet Magdalena Hoch, EY Juridisk rådgivning, BDO revisorer, Advokaterne BORCH, Panorama Law ved Mette Stokholm, Ret & Råd og psykoterapeut Birgitte Hasholt.

Blandt andet kan rådgiverne hjælpe de mindre virksomheder, når det gælder statens hjælpepakker eller give råd til, hvordan man sikre sig selv og medarbejderne bedst.

- Vi har gjort det, fordi vi har oplevet, at mange af de mindre virksomheder har svært ved at overskue alle de tiltag, der er. Så for at kunne hjælpe virksomhederne videre på bedste vis, har vi fået etableret det net her af rådgivere, der kan hjælpe, siger Johnny Poulsen og tilføjer:

- Der kan være brug for, at nogen udefra kommer med nogle input eller til at behandle tingene. Der er mange, som går med bange anelser om det ene eller andet, og det vil vi gerne imødekomme med det her, siger Johnny Poulsen.

Det er gratis at benytte rådgivernetværket. Det gælder også, selv om man ikke er medlem af erhvervsrådet.

- Der kan på sigt blive en form på betaling til rådgivere enten fra os, eller vi kan finde nogle penge i nogle større puljer. Men i første omgang er det noget, som de her rådgivere stiller til rådighed, og de strækker sig faktisk langt, lyder det fra Johnny Poulsen.

Man kan finde flere oplysninger om de enkelte rådgivere samt kontaktoplysninger på rådgiverne på erhvervsrådets hjemmeside fm-erhverv.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce