Annonce
Sport

PSG-træner: Neymar er 100 procent med os

Jeff Pachoud/Ritzau Scanpix
Efter en turbulent sommer er Neymar igen et fuldgyldigt medlem af truppen i PSG, siger træner Thomas Tuchel.

Den brasilianske fodboldspiller Neymar blev gentagne gange sat i forbindelse med FC Barcelona i sommerens transfervindue, men han kom aldrig væk fra Paris Saint-Germain.

Siden har holdets egne fans buhet af ham, men for PSG-træner Thomas Tuchel indgår Neymar i truppen på lige fod med alle andre.

- Han er 100 procent med os. Han er 100 procent en del af truppen. Han griner, joker og er til at stole på, siger Tuchel ifølge AFP på et pressemøde.

Søndag aften var Neymar afgørende for PSG for anden kamp i træk i Ligue 1, da han scorede sejrsmålet mod Lyon tre minutter før tid.

Han har vist glimt af den klasse, der tidligere har gjort ham til en af verdens bedste fodboldspillere, men der er stadig et stykke vej endnu, mener Tuchel.

- Det er kun hans tredje kamp på fire måneder. Han vil blive bedre fysisk, jo flere kampe han spiller. "Ney" er altid beslutsom, han er altid kreativ, og han ser fremad, siger Tuchel.

En skade forhindrede i sommer Neymar i at deltage ved Copa America, der blev afholdt i Brasilien, som også løb med titlen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce