Annoncørbetalt indhold

Pryd dit hjem med dansk design

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange danske hjem er i dag prydet med danske designermøbler, og det er der en grund til. Dansk design har ry for høj kvalitet og stilfulde møbler. Ønsker du at opgradere dit hjem og anskaffe dig et eller flere møbler lavet af danske designere? Arne Jacobsen er en af de kendte designere, som har lavet flere ikoniske møbler. Han var en verdensberømt designer og arkitekt, og selvom han døde i 1971, er hans møbler stadig yderst populære i hjemmet. Der findes mange danske designere, som vi kan være stolte af. Når man køber et møbel i dansk design, er det et stykke af den danske kulturarv, som man bærer med sig hjem. Danske designermøbler er derfor ikke blot et møbel, men også et kunststykke.

Arne Jacobsen møbler 

Annonce

Arne Jacobsens møbler har ikke kun et godt ry i Danmark, men også internationalt. Hans designs har vundet mange hjerter. Overvejer du at købe et møbel i hans design? Arne Jacobsen er blandt andet kendt for stolene Myren, Svanen og Ægget, som er skulpturelle møbler der minder om kunstværker. Rundt om spisebordet er syver stolen et velkendt element i mange hjem, da det er en af hans mest efterspurgte stole. Inden du springer ud i et køb af et møbel i dansk design skal du finde ud af, hvilken funktion og stil du ønsker. Arne Jacobsens møbler findes i forskellige materialer som læder og træ. Læder er et lækkert materiale, der kan give et råt men klassisk element i indretningen. Hvis du gerne vil skille dig ud og have et mere utraditionelt møbel, kan du eksempelvis tjekke Arne Jacobsens stole ud i velour eller i farvet ask. Udover hans stole og andre møbler, kan du også få belysning i hans ikoniske designs eksempelvis Aj lampen i forskellige farvenuancer.


Danske designere 

Foruden Arne Jacobsen kan vi være stolte af mange andre danske designere som Hans J. Wegner, Poul Henningsen og Verner Panton. Deres ikoniske og tidsløse designs er at finde i de fleste hjem i dag. Du har både mulighed for at finde dansk design i en rimelig prisklasse, men også forelske dig i et dyrere møbel. Grunden til at det kan betale sig at betale lidt ekstra for godt design, er at både kvalitet og udseende følger med. En stol som Ægget af Arne Jacobsen er for mange et kunstværk de har stående i deres hjem. PH-lampen af Poul Henningsen kan findes i forskellige prisklasser, og pryder derfor alt fra sommerhuse til de fineste, moderne hjem. Det er en fryd for øjnene at have dansk design i hjemmet, og mulighederne er mange, alt efter hvilket udtryk og stil du søger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.