Annonce
Nyborg

Prueba-direktør forstår ikke skoles kritik: "Tydelig god stemning" i overvågningsvideo

Direktøren i Prueba Cybersecurity var "meget undrende" over den reaktion, der kom efter it-firmaets videoovervågning af ansatte på 4kløverskolen i Ørbæk.Foto: Martin Ravn

Direktøren i it-firma kunne ikke forstå, hvorfor ansatte på 4Kløverskolen følte sig krænket.

Nyborg: It-firmaet, der stod bag videoovervågningen af ansatte på 4Kløverskolen, mener ikke at have gjort noget forkert eller krænkende.

Det fremgår af den aktindsigt i sagen, Fyens Stiftstidende har fået.

Skolens leder, Palle Graae Nielsen, protesterede straks efter den såkaldte inspektion på hans arbejdsplads mod fremgangsmåden.

Men efter at have set videooptagelserne igennem havde direktøren i it-firmaet Prueba Cybersecurity svært ved at se problemet.

"Jeg har her til aften set alt videomateriale fra besøget på 4Kløverskolen. Jeg har svært ved at indleve mig i, hvordan de skal føle sig krænket af vores sikkerhedskonsulent", påpegede han i en mail, der få timer efter inspektionen på 4Kløverskolen blev sendt til en af Fyens Stiftstidende ukendt modtager i Nyborg Kommune

Der var ifølge it-direktøren tværtimod "en tydelig god stemning" på videooptagelserne.

Og skolelederen og sekretæren, der blev forsøgt lokket i Prueba Cybersecuritys fælde, havde ifølge direktøren intet at skamme sig over.

"De har været opmærksomme og forholdt sig kritisk til det, de er blevet fortalt, og de har ringet ind for at kontrollere oplysningerne", hedder det i mailen, hvor it-direktøren konkluderer:

"Så hånden på hjertet - de skal roses for at identificere 'angrebet' og reagere jf. proceduererne herpå!".

Som Fyens Stiftstidende forleden kunne fortælle, har skoleleder Palle Graae Jensen dog en helt andet opfattelse af de metoder, Prueba Cybersecurity benyttede sig af:

- Jeg har oplevet mangt og meget igennem mine mange år som skoleleder, men denne oplevelse er uden tvivl det værste, jeg har været udsat for.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce