Annonce
Odense

Protest mod letbane: 1700 underskrifter til borgmesteren

Nyt Odense var stærkt utilfreds med letbanesvar fra borgmester Peter Rahbæk Juel (S).

Annonce

Frank Eistrup havde på vegne af lokallisten Nyt Odense 1700 underskrifter med til borgmester Peter Rahbæk Juel (S) som protest mod letbanen, og Frank Eistrup med et følge på to havde bedt om lov til at stille et spørgsmål til borgmester og byråd inden mødet onsdag eftermiddag.

Frank Eistrup ville vide, hvorfor politikerne ikke havde undersøgt andre og billigere løsninger til en letbane som for eksempel de såkaldte BRT-busser?

Men det havde politikerne og embedsmændene skam også, fortalte borgmesteren, som kunne konstatere, at et enstemmigt byråd pegede på letbanen som en transportform, der kunne binde byen sammen og udvikle Odense.

- Letbanen passer til mange forskellige brugergrupper, og den vil være med til at løfte den kollektive trafik på et økonomisk bæredygtigt grundlag, sagde Peter Rahbæk Juel og lovede Frank Eistrup et skriftligt svar.

Men det var ikke svar nok for Frank Eistrup.

- Er det, det svar, vi får? Det er jeg ikke tilfreds med, og så stak han op til borgmesteren, afleverede de 1700 underskrifter og drejede om på foden.

De tre fulgte derefter debatten et stykke tid fra tilhørerpladserne, hvor i øvrigt også lokale debattører som Lis Andreasen og Bjarne Hilmersson var at finde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Udland

Tidligere Fyens-journalist tæt på eksplosion: Det ser ud, som om der var placeret bomber overalt

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce