Annonce
Odense

Projektchef medgiver: Det har taget lang tid

Selv om fire år er gået, uden der er fundet en løsning i pylon-sagen, har Odense Kommune ikke opgivet: - Vi vil forfølge, at pylonen lever op til det aftalte udseende, lyder det fra projektchefen på brobyggeriet Poul-Ivan Ikkala Andersen.
Annonce

Fire år uden en løsning i pylon-sagen er lang tid. Det erkender Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning.

- Vi kan godt medgive, at det har taget lang tid med en afklaring i forhold til pylonen. Men i Danmark er der – heldigvis – et system, som træder i kraft, når der er uenigheder. Det følger vi naturligvis, og derfor er der nogle faser, som man skal igennem, før der falder en afgørelse, lyder det fra Poul-Ivan Ikkala Andersen.

I dag er han funktionsleder i Anlæg og Fornyelse, men i sin tid var han projektchef for byggeriet af Byens Bro.

Han understreger, at fejlene på broen handler om dens udseende, ikke om funktionalitet eller sikkerhed.

- Der er altså ingen fare eller risiko forbundet med at benytte broen, dens funktionalitet, holdbarhed eller lignende, siger han, men understreger samtidig at broen - der ved sin åbning blev udråbt som Odenses nye vartegn - ikke skal se ud, som den gør nu.

Blandt Industries har på forskellig vis forsøgt at løse problemet, men uden det har virket godt nok til at stille Odense Kommune tilfreds.

- Vi føler fortsat ikke, at pylonen lever op til den standard, som var blevet aftalt. Det har vi meddelt Bladt Industries, og vi har efterfølgende gennemført syn og skøn via voldgiftsretten, oplyser Poul-Ivan Ikkala Andersen.

Torsdag den 23. maj har Bladt Industries telefonisk tilkendegivet overfor Odense Kommune, at virksomheden i løbet af de næste par uger vil fremlægge et konkret forslag til, hvordan den manglende finish på pylonen kan afhjælpes.

- Vi ser naturligvis frem til at modtage forslaget fra Bladt, siger Poul-Ivan Ikkala Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Odense

Ren bonus for politiet: Mand anholdt med 36 poser hash efter påkørsel af betonklods

Annonce