Annonce
Middelfart

Programmerne fra Strib Vinter Festival er pakket og sendt af sted

Programmer og plakater til Strib Vinter Festival fordeles i kuverter og pakker som sendes med rundt i det ganske land. PR-foto
Annonce

Strib: En fast tradition forud for den forestående Strib Vinter Festival, den 6.-9. februar 2020, er når cirka en halv snes personer fra GUF bestyrelsen og festivalens faste frivillige, mødes en torsdag aften og spændt åbner kasserne fyldt med programmer og plakater fra MV Tryk i Middelfart.

Programhæfterne studeres flittigt af alle mand, som ser det på tryk for første gang. Forud er gået uger og måneder med programlægning, tilrettelægning, forberedelser, tekstskrivning, annoncør- og sponsoraftaler, opsætning og korrekturlæsning frem imod udgivelsesdagen.

Programmer og plakater fordeles i kuverter og pakker som dagen efter pakkedagen sendes med GLS rundt i det ganske land. Modtagerne er presse, annoncører, spillesteder, institutioner, biblioteker, foreningsmedlemmer, festival-frivillige, musikere med flere.

Tryksagerne lander hos modtageren i begyndelsen af uge 48, op til starten på billetsalget som er fredag 29. november kl. 10.

På Festivalens hjemmeside www.strib-vinterfestival.dk, hvorfra billetsalget foregår, kan hele programmet med både betalings- og gratiskoncerter nærstuderes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce