Annonce
Sport

Profil fra Fynsserien finder nye grønne græsgange - Odense KFUM får målscorer fra SSV Højfyn

Den tidligere Højfyn-topscorer Michael Sørensen har nu fundet nye grønne græsgange inde i storbyen. Her ses angriberen i den nye Odense KFUM-trøje. I det højfynske prøver man nu at bygge et nyt hold op. Foto: Odense KFUM
Michael Sørensen har skiftet fra SSV Højfyn, der prøver at bygge et nyt hold op i Fynsserien.

FODBOLD: Den lange pause under den meget omtalte virus har - ud over de vanlige klubskifter - medført en del turbulens mellem klubberne.

Og det vakte opsigt i det lokale miljø, da Serie 1-klubben Odense KFUM i forrige uge kunne annoncere, at klubben havde fået tilgang af den tidligere SSV Højfyn-angrebsprofil Michael Sørensen, der ved ankomsten annoncerede, at der var udfordringer i den tidligere klub på grund af en vis spillerflugt fra Fynsserie-klubben.

Samme Michael Sørensen gik debut her i weekendens runde, da KFUM mødte Ringe i Serie 1 i forårspremieren, hvor de grønne fra KFUM sejrede 4-0.

Annonce


Vi gav i kampen debut til Michael Sørensen, som er kommet til fra SSV Højfyn og et glædeligt comeback til Alexander Holde Larsen efter et års skadepause

Odense KFUM om ny angriber


- De fleste havde nok forventet en sejr mod Ringe fra de nederste regioner, men det er altid et men. Og med uafgjorte resultater mod henholdsvis Middelfart og OKS og knebne nederlag til øvrige tophold, vidner det om kvalitet hos holdet fra Midtfyn. Vi gav i kampen debut til Michael Sørensen, som er kommet til fra SSV Højfyn og et glædeligt comeback til Alexander Holde Larsen efter et års skadepause, melder KFUM på facebook-siden.

Michael Sørensen fik scoret med en overrumplende udmanøvrering af målmanden, melder KFUM, der endte med at vinde 4-0 på mål, der primært var "kreeret og serviceret" af Simon Nygaard og Michael Sørensen, meldte KFUM, der nu fører Serie 1 - á point sammen med naboen Kildemosen og Glamsbjerg, mens OKS-reserverne ligger ét point efter, dog med én kamp færre.

0-5 mod Fjordager

SSV Højfyn lagde ud i forårspremieren med 0-1 hjemme mod Krarup/Espe, men tabte så i weekenden 0-5 ude til Fjordager.

Den sportslige ledelse i det højfynske udtrykte dog efter kampen mod Krarup/Espe, at man var fortrøstningsfuld, trods en del spilleres afgang, og nu satsede på de spillere, som var klar på at starte forfra med projektet i klubben.

SSV Højfyns næste kamp er på lørdag ude mod Svendborgs andethold, inden holdet på torsdag skal en tur til Aarup i det højfynske lokalopgør mellem to hold, der ligger under nedrykningsstregen i Fynsserien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce