Annoncørbetalt indhold

Professionelt advokatfirma: det er muligt at få tilkendt erstatning for piskesmæld

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selvom det kan være en juridisk jungle at navigere i, og selvom du måske allerede er løbet panden mod muren i forsøget på at få tilkendt erstatning ved piskesmæld og senfølger efter trafikuheld, så kan det lade sig gøre.


Annonce

Grunden til, at mange føler sig udfordret i sager om netop piskesmæld, skyldes imidlertid, at piskesmæld er en svær lidelse at bevise. For trods man formentligt tydeligt mærker de gener og smerter, et piskesmæld typisk medfører, er det ikke muligt at bevise lægeligt med hverken røntgen, scanninger eller lignende.


Og når noget ikke kan bevises, ja så kan det være svært at føre en sag. Så hvordan kan man få erstatning for piskesmæld?


Gode råd, der er værd at følge

Først og fremmest er det vigtigt, at man besøger sin egen læge, så hurtigt som muligt efter skaden er sket, og symptomerne på piskesmæld viser sig. Jo før de fysiske og psykiske oplevelser efter en ulykke bliver journalført, jo bedre er man nemlig stillet i en erstatningssag.


Derudover kan det være en stor fordel at involvere en advokat med speciale i personskade og erstatning til at stå for hele sagsforløbet. Som almindelig borger kan det være en udfordring at finde op og ned i de gældende love og regler, ligesom det kan være svært at finde ud af, hvilke rettigheder man egentligt har.


En professionel advokat har hele overblikket og ved, hvilke erstatningsposter der gælder for hvilken skadetype. For der er nemlig også forskel på dine muligheder for godtgørelser og erstatning, alt efter om et piskesmæld eller andre personskader er opstået i forbindelse med fritidsaktiviteter, arbejde, operationer eller ulykker i trafikken.


Oveni det kan der også være muligheder for at hente yderligere erstatning hos privatpersoner, forsikringsselskaber og myndigheder afhængigt af, hvem ansvaret for ulykken og erstatningskravet kan rettes mod.


Hvilke erstatningsmuligheder findes der?

Som udgangspunkt vil man i de fleste sager om personskader være berettiget til erstatning for varige mén. Selve størrelsen på erstatningen afhænger dog af méngraden, ligesom det er et krav, at der er tale om livsvarige gener, der ikke kan bedres over tid. Af samme grund kan man først vurdere, om der er tale om varige mén, ét år efter skaden er sket.


Udover erstatning for varige mén, kan der også komme andre erstatningsposter i spil. Det kan for eksempel være erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, tabt erhvervsevne, behandlingsudgifter samt erstatning for svie og smerte. Mulighederne afhænger dog af flere faktorer, som sammenhæng og sværhedsgrad, samt af at man kan foreligge lægelig dokumentation og andre relevante beviser i sagen.


Man er derfor bedst muligt stillet, når man inddrager et professionelt advokatfirma til at råde, vejlede og følge sagen til dørs.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.