Annonce
Middelfart

Professionelle cykelryttere og vejarbejde på Lillebæltsbro udfordrer weekendtrafik

Trafikanterne må regne med kødannelser omkring den Ny Lillebæltsbro søndag, forudser Vejdirektoratet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Fra tidligt søndag morgen er en del af Middelfart afspærret pga. DM i landevejscykling. Samtidig er der vejarbejde på den Ny Lillebæltsbro.

OPDATERET: Det har tidligere fremgået, at det var muligt at krydse ruten i Middelfart tre stedet til fods. Det er ikke korrekt - sluserne er til biler, mens fodgængere kan krydse ruten, når det er muligt.

Lillebælt: Om godt en uge begynder årets Tour de France, og inden da skal flere af de professionelle danske ryttere dyste om retten til at køre i dannebrogstrøjen, når DM i landevejscykling er blevet afgjort søndag 23. august. Her bliver der blandt andre mulighed for at se den danske verdensmester, Mads Pedersen, køre i regnbue-trøjen.

Løbet køres på en rundstrækning i Middelfart på en afspærret rute, hvilket betyder, at trafikanter i Middelfart kan være tvunget til at benytte andre veje.

Annonce

Den første start går klokken 7.30 for U19-herrerne, og tre timer senere er det U19-kvinderne og de kvindelige eliteryttere, der kører ud på ni omgange af ruten, i alt 105,3 kilometer. Klokken 13.30 starter elite-herrernes løb, som er på 198,9 kilometer, så trafikken i Middelfart vil være påvirket fra tidligt søndag morgen til omkring klokken 20, hvor afspærringen forventes at være taget ned.

Parkeringspladser i Havnegade og omkring og i p-huset og på parkeringspladsen øst for Kvickly kan ikke bruges mellem klokken 6.30 og 18.30, og på flere veje vil der søndag være et midlertidigt forbud mod at parkere. Det gælder Havnegade, Torvet, Behrendtsvej, Vesterløkke Alle og A.C. Hansens Alle.


Både politiet og Danmarks Cykle Union opfordrer til at følge løbet hjemmefra, men Vejdirektoratet forudser ikke desto mindre, at der kan blive trængsel på begge lillebæltsbroer i løbet af søndagen.

Fra artiklen


Det er muligt at krydse cykelruten i bil tre steder - på Behrendtsvej ved Skovgade, på Brovejen ved Hessgade og i rundkørslen ved Jyllandsvej/Fynsvej.

Forudser køer ved Lillebælt

Både politiet og Danmarks Cykle Union opfordrer til at følge løbet hjemmefra, men Vejdirektoratet forudser ikke desto mindre, at der kan blive trængsel på begge lillebæltsbroer i løbet af søndagen - ikke mindst fordi Vejdirektoratet er i gang med at renovere den vestgående del af den Ny Lillebæltsbro, hvor nødsporet er spærret, og hastighedsgrænsen er sænket til 80 km/t.

Man skal derfor regne med kødannelser omkring den Ny Lillebæltsbro, oplyser Vejdirektoratet.

Bilister, der skal til Middelfart, anbefales at bruge frakørsel 58a, Middelfart Ø, og bilister, som kommer fra Jylland og skal til Hindsgavl, anbefales at køre fra motorvejen ved frakørsel 59, Fredercia S, og derefter ad den Gamle Lillebæltsbro.

Annonce
Assens For abonnenter

Det lille dyr stoppede byggeriet på Amager Fælled: Nu har Ulrik fundet fredet vandsalamander ved nyt boligområde på Fyn

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Marcel blev slået og sparket efter bytur: Nedlukning har gjort ham mere tryg i nattelivet - Det er tid til at forebygge volden

Hvem skal passe farmor For abonnenter

Tina blev sygemeldt efter at have passet sin gamle mor: - Det vigtigste er, jeg kunne stå med god samvittighed ved begravelsen

Middelfart

Klarer Bimse skærene? Se billederne fra besøgshundenes optagelsesprøve her

Nyborg For abonnenter

Nye skraldespande gør det umuligt for blinde at sortere: - Hvis jeg ikke havde min kone, ville alt ryge i den samme spand

Kultur

Radioveteraner på 73 og 85 år: Vil streame lokale nyheder og gammel musik

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Kultur

På Dagmarsminde får demente beboere kram, kærlighed og kage i stedet for medicin

Kerteminde

Mystisk skib set ud for Kerteminde: - Hvad filan laver de derude?

Danmark

Marias mor havde planlagt selvmord gennem flere år - Min verden gik fuldstændig i sort

Erhverv

Droner bruges mere og mere til transport: Om ti år er de lige så almindelige som biler

Odense For abonnenter

Pizzeria er skjult bag skraldespande, og rotter graver gange under fortovet: - Ville du selv spise her?

Odense

Et pletskud i Odense: Fugleøen i det kunstige naturparadis

Annonce