Annonce
Nordfyn

Prisregn: Dobbelt hæder til Matas i Bogense

I en tætpakket Matas-butik skal der nu det næste år også være plads til den store, blanke pokal. Men at dømme efter smilene hos butikschef Helle Eggert og elev Liv Andersen bliver det ikke noget problem. Foto: Betty Rasmussen
Butikken i Adelgade er kåret til årets butik i Bogense, og butikschef Helle Eggert er udnævnt til årets butikschef på Fyn.
Annonce

Bogense: Det har været en vild uge for Helle Eggert, butikschef hos Matas i Bogense.

Fredag middag var hun egentlig bare kommet ind for at lave vagtplaner, da hun pludselig af personalet blev bedt om at komme ind i butikken.

Her ventede formand for Bogense Handelsstandsforening Per Maegaard og medieansvarlig på Ugeavisen Nordfyn Lene Møllegaard med henholdsvis en velvoksen pokal, et diplom og en stor buket blomster.

Matas Bogense er nemlig kåret til årets butik i Bogense, efter at kunder i byen gennem de seneste uger har kunnet sende en begrundet indstilling til Ugeavisen Nordfyn.

Og tidligere på ugen blev Helle Eggert udnævnt til årets butikschef blandt alle Matas-butikker på Fyn.

Alle indstillinger til årets butik i Bogense er læst igennem af overdommer Birgit Folden for at finde den butik, der har fået de mest overbevisende skudsmål af kunderne. Og udover hæder og præmier til vinder-butikken er der også et gavekort til den, der har skrevet den bedste begrundelse.

Annonce

Trygt at handle

Og det gavekort kan Helle Jensen fra Søndersø glæde sig til at bruge i Bogense. Helle Jensen lægger i sin indstilling vægt på, at det i disse corona-tider er trygt at handle hos Matas Bogense, blandt andet holder personalet hele tiden øje med, hvor mange mennesker, der er i butikken.

Desuden roser Helle Jensen også, at butikken var hurtig til at overføre fysiske arrangementer til live-udsendelser, så kunderne kan følge med hjemme fra stuen.

- Det er helt overvældende, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, sagde Helle Eggert med favnen fuld af blomster. Men så fik hun alligevel sagt, at al rosen ikke bare skal rettes til hende, men til hele personalet.Det er helt overvældende, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige.

Helle Eggert, butikschef i Matas Bogense


Titlen som årets Matas-butikschef på Fyn får Helle Eggert ikke bare for et godt salg i butikken, men også for god daglig ledelse, der skaber god trivsel og et godt arbejdsmiljø for personalet.

Og nu kan arbejdsmiljøet så få endnu et løft, når hele personalet skal ud at spise for det gavekort, der er en del af præmien til årets butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Mødre til kræftramte børn støtter hinanden og kæmper for behandling på OUH: Børnene får lov at have en barndom

Fyn

Fynsk professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce