Annonce
Nyborg

Prisfest på Nyborg Voldspil: Her er årets muse og årets voldspillere

Bejamin Nielsen (i midten) blev kåret som årets muse, mens Mille Lambert og Kristian Vestergaard fik titlen som årets voldspiller, heholdsvis på og uden for scenen. Foto: Palle Gram

Sommerforestillingen på volden i Nyborg er en holdindsats. Men traditionen tro sluttede man det hele af med en nattefest lørdag aften, hvor der blev uddelt i alt tre priser.

Nyborg: Årets sommerforestilling på volden bød på flotte danseoptrin, rappe replikker og ungdommelig energi. Lørdag aften var det så blevet tid til at uddele i alt tre priser i forbindelse med den traditionelle nattefest.

Titlen som "årets muse" gik til Benjamin Holmstrøm Nielsen fra Rolfsted, som ikke bare har ydet en ekstraordinær indsats i rollen som forestillingens skurk. Han har også gennemgået en ekstraordinær udvikling, og så er han kendetegnet ved at være uselvisk og altid klar til at hjælpe andre, lød begrundelsen fra instruktørparret Nikolaj Tarp og Vicki Berlin, der suverænt har kunnet vælge mellem de medvirkende.

Kåringerne af årets voldspiller på og udenfor scenen har derimod været en opgave for bestyrelsen, og den har langt fra været nem, erkendte formand Jesper Bech Madsen. Det er voldspillerne selv, der har kunnet indstille kandidater, og der er kommet rigtig mange forskellige bud. Priserne gives til personer, der har været med i mange år, som er flittige, og som kan deres ting.

Årets voldspiller på scenen blev Mille Lambert. Hun beskrives som en person, der har let til både latter og smil, og så har hun en lang række talenter at trække på. Dem gjorde hun brug af i "Singin' in The Rain", hvor hun spillede alt instruktøren Sidney Phillips og bolsjepige til danser. Årets voldspiller uden for scenen, Kristian Vestergaard, er stadig meget ung, men har ikke desto mindre været en del af holdet i mange år. Frem for alt er han altid klar til at give en ekstra hånd, både sommer og vinter, bemærkede formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Folketingsmedlem søgte svar hos miljøministeren: Der er så meget gift og svovlbrinte i Lillebælt, at der faktisk er dødt

Annonce