Annonce
Kerteminde

Pris til lokalpolitisk blæksprutte: - Lena kæmper for den gode tone i debatten

Det var en glad Lena Bækholm, der modtog prisen mandag aften af De Konservative i Kerteminde. Foto: Steffen Stampe
Lena Bækholm modtog mandag aften De Konservatives nye initiativ "Vi C'er dig-prisen" for sit engagement i Facebook-gruppen "Det Politiske Liv i Kerteminde Kommune."
Annonce

Langeskov: Som en edderkop bag spindelvævet sidder hun i en afgørende rolle i Langeskov Borgerforening. Når Langeskov Kræmmermarked løber af stabelen hver sommer, holder hun snor i finanserne, og som administrator af Facebook-gruppen "Det Politiske Liv i Kerteminde Kommune" sørger hun for at ingen drukner, når bølgerne går højt i debatten.

Og det var præcist det store engagement i den politiske Facebook-gruppe, der mandag aften gjorde Lena Bækholm til den første modtager af "Vi C'er dig-prisen," som blev overrakt ved De Konservatives nytårskur i Skovpavillionen i Kerteminde.

- Lena Bækholm modererer Facebook-gruppen og sørger for, at der altid er en god og ordentlig tone og saglighed. Det fortjener en stor cadeau og anerkendelse, lyder det fra De Konservatives formand Christian Bonde Wejergang.

Fra venstre Klavs Norup Lauridsen, Lena Bækholm og Christian Bonde Wejergang. Foto: Steffen Stampe
Annonce

Mere fokus på det positive

Både den konservative nytårskur og borgerprisen er et nyt tiltag. Prisen sætter fokus på de borgere i kommunen, der gør en stor forskel bag facaden.

- Vi vil gerne gerne anerkende nogle af de borgere, vi har i vores kommune, som ikke altid bliver set, men som sidder i baggrunden og gør et stort stykke arbejde. Samtidig synes vi, det er ærgerligt, at der altid er fokus på det negative, og vi vil gerne sætte mere fokus på det positive, fortæller Christian Bonde Wejergang.

Den politiske Facebook-gruppe blev startet op i efteråret 2017 og har i dag 1412 medlemmer. Det var en glad Lena Bækholm, der mandag aften modtog prisen:

- Jeg er vildt beæret. Mange tak for anerkendelsen. Det betyder selvfølgelig noget, at man alligevel bliver set, sagde hun og modtog efterfølgende et bragende bifald fra den store forsamling på omkring 80 fremmødte.

Foto: Steffen Stampe
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce