Annonce
Nordfyn

Premiere på Årgang 20: Par fra Morud har valgt at springe fra

Mette Hee Staal og Jonas Hee Staal fra Morud skal alligevel ikke være med i Årgang 20. Arkivfoto: Mikkel Dahlgren Faurholt/TV 2
Snart blænder TV2 op for serien Årgang 20. Men det bliver med fire og ikke som planlagt fem par. Mette Hee Staal og Jonas Hee Staal fra Morud har valgt at trække sig.
Annonce

Morud: - Det startede med at være en spontan idé blot for eventyrets skyld. Men nu ser vi en helt unik mulighed for at give vores barn et særligt indblik i vores udfordringer som forældre, i stedet for at det bliver genfortalt i en 30 år gammel efterrationalisering, hvor der bliver poleret de helt rigtige steder.

Sådan lød det, da parret Mette Hee Staal og Jonas Hee Staal fra Morud sidste år i februar fortalte, hvorfor de havde valgt at deltage i Årgang 20. TV2's efterfølger til seersuccesen Årgang 0, der fulgte forskellige børn født i år 2000.

Annonce

Kræver meget

Men når Årgang 20 snart får premiere, bliver det uden parret fra Morud og deres søn, fortæller Ekstra Bladet. I en mail til avisen skriver Jan Bacher Dirchsen fra Warner Bros, som står bag programmet:

- Det kræver rigtig meget af familierne at medvirke i Årgang 20, da de skal være klar på at invitere seerne langt ind i deres private rammer. Det er en svær øvelse, men essentielt for programmets karakter. Vi har haft en fin dialog med Mette og Jonas i forløbet, og de har nu fået alle de videooptagelser, vi nåede at lave sammen, og vi ønsker dem alt det bedste med deres lille, nye familie

Det betyder, at Årgang 20 kommer til at bestå af fire familier og ikke fem. Planen er, akkurat som det var tilfældet i Årgang 0, at følge familierne de næste 18 år.

Det er i skrivende stund ikke lykkes at få en kommentar fra Mette Hee Staal og Jonas Hee Staal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce