Annonce
Erhverv

Vil sætte positivt aftryk: PR-bureau rider med på den bæredygtige bølge

Christian Fuglsang (tv.) og Rasmus Lund er makkerparret bag PR-bureauet Vigilant. De har tidligere gode erfaringer med at fokusere på kvalitet, økologi og bæredygtighed, og derfor har det været naturligt for dem at tænke bæredygtighed ind fra dag ét i deres virksomhed. Foto: Heidi Juel Skovrider
Vigilant følger med i tidens tendenser, så de kan hjælpe kunderne med at brande sig selv og deres produkter bedst muligt. Lige nu er bæredygtighed ikke til at komme uden om - heller ikke for bureauet selv.

ODENSE: - Vi er et lille firma, men hvis vi kan sætte et positivt aftryk på verden enten selv eller gennem vores kunder, er vi tilfredse.

Sådan siger Christian Fuglsang og Rasmus Lund fra PR-bureauet Vigilant, der holder til i kælderen i Stjerneskibet på Odense Havn.

- Det kan måske klinge lidt hult, at så lille et firma taler om bæredygtighed, men vi er tilfredse med ydmyge rammer og genbrugsmøbler, uddyber Christian Fuglsang som et eksempel på virksomhedens bæredygtige tankegang.

Rasmus Lund tilføjer, at de altid tager cyklen eller offentlige transportmidler, når de skal mødes med kunder.

- Vi har brugt en hel dag på at cykle rundt i København på delecykler, hvor vi skulle rundt til otte møder. Det sneede, og vi blev fuldstændig gennemblødte, så det er noget kunderne kan huske os for, fortæller Rasmus Lund.

Annonce

Tænkt ind fra dag ét

Der er flere grunde til, at Vigilant har stillet skarpt på bæredygtighed. Noget handler om den rent kommercielle del, forklarer Christian Fuglsang.

- Det er jo ingen hemmelighed, at med det fokus, der er på bæredygtighed, handler en del af det om egen vinding, men det handler i højere grad om at have positiv indflydelse på den verden, vi lever i og forhåbentlig få flere med på vognen, siger han.

- Der er også sådan, at vi har ambitioner om at blive flere, og vi håber, at vi er ved at skabe en profil, hvor vores fokus på bæredygtighed kan være med til at tiltrække arbejdskraft. Som virksomhed vil vi gerne differentiere os, og i kampen om arbejdskraft kunne bæredygtighed være et parameter.

Firmaets fokus på bæredygtighed handler ikke kun om de interne linjer. Det drejer sig også om at få budskabet frem, når kunderne skal brandes.

- Næsten alle vores kunder bidrager bæredygtigt, og det kan være med til at brande både virksomheden og dens produkter. Det er ikke altid, kunderne er opmærksomme på, at de faktisk er bæredygtige, men det kan vi hjælpe dem med, fordi det er noget, vi selv har fokus på, forklarer Rasmus Lund.

- Vores fokus på bæredygtighed kommer af tidligere projekter, hvor vi kan se, at det har en stor betydning, og derfor har vi tænkt det ind i Vigilant fra dag ét.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Fyn

Byggeri til 400 mio. kroner: Odenses borgmester glæder sig over ny kæmpemæssig investering i Odense

Annonce