Annonce
Nordfyn

Prøver igen: Spies udbyder Mallorca-rejser fra HCA Airport

Coronavirus satte en stopper for, at feriegæster kunne flyve fra Beldringe til Mallorca denne sommer. Men nu har Spies åbnet op for booking af rejser til den populære ferieø i 2021. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Beldringe: Fra sommeren 2021 ser det ud til, at fynboerne - endelig - kan tage flyveren fra HCA Airport direkte til Mallorca.

Mallorca er nemlig en destination, som fynboerne længe har ønsket, fortalte produktchef i rejseselskabet Spies - der udbyder destinationen - tilbage i 2019.

- Mallorca er det mest komplette rejsemål, vi har, og vore fynske kunder har både i spørgeskemaer og på rejsemessen i Odense givet udtryk for, at de meget gerne ville kunne flyve til Mallorca fra Odense Lufthavn, lød det dengang fra Carlos Cebrian.

https://fyens.dk/artikel/endelig-rejs-til-mallorca-fra-odense-lufthavn

I 2019 blev det meldt ud, at man kunne flyve til Mallorca fra HCA Airport allerede fra den netop passerede sommer, men den mulighed blev på grund af coronavirus sat ud af spil.

Men nu er der altså blevet åbnet for, at man kan booke en rejse til Mallorca i 2021, hvor flyveren til den populære ferieø afgår hver tirsdag fra den 29. juni til og med den 27. juli.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce