Annonce
Navne

Poul Henning Madsen er ny ledende overlæge på Fællesakutmodtagelsen

Poul Henning Madsen. Foto: Charlotte Dahl, Sygehus Lillebælt

Nyt job: Ledende overlæge på Akutafdelingen & Medicinske Sygdomme på Kolding Sygehus Poul Henning Madsen bliver ny ledende overlæge på Fælles Akutmodtagelsen i Odense, når Michael Hansen Nord takker af efter 11 år som ledende overlæge på FAM Odense og samlet 35 år i det fynske sygehusvæsen.

”Koordination er det vigtigste” er Fælles Akutmodtagelsen i Odenses kommende Ledende overlæge Poul Henning Madsen citeret for i en artikel, bragt da han i 2017 tiltrådte stillingen som ledende overlæge på Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme i Kolding. Og koordinering bliver der brug for på den 10.000 kvadratmeter store Fællesakutmodtagelse i Odense, der i døgndrift modtager patienter og sikrer den rette behandling og et sikkert videre forløb.

Poul Henning Madsen er en kendt skikkelse i Region Syddanmark og kommer med den nødvendige erfaring efter fire år som leder af en stor medicinsk afdeling samt FAM i Kolding.

Han er lungemediciner af speciale og har siden udarbejdet evnen til at lede og koordinere i et felt, hvor opgaverne opstår med kort varsel og samarbejdsrelationer er det bærende i den daglige ledelse.

Poul Henning Madsen bor i Vejle, er gift med Marija, der er uddannelsesansvarlig overlæge på Vejle Sygehus. Sammen har de to piger på 8 og 13 år.

Nuværende ledende overlæge Michael Hansen Nord afleverer 1. maj den lægefaglige ledelse af FAM i Odense til Poul Henning Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Borgmester anede intet om Lindøs jordkøb: - Det kom som en overraskelse

Kerteminde

Vi har spurgt læserne: Skal vi passe på Lindø eller på naturen?

Sydfyn

Private havne raser over Svendborg Kommune: Man kan ikke lave regler med tilbagevirkende kraft

Annonce