Annonce
Assens

Poul har haft sin vejbod i 30 år og har ikke oplevet lignende tyveri: - Jeg ved ikke, om tyvene er hårdt presset af corona?

Poul Krowicki Petersen har haft sin vejbod på Fåborgvej ved Kærum i 30 år og har ikke før oplevet to tyverier indenfor kort tid. Nu sætter han videoovervågning op. Foto: Kærum Frugtplantage.

Kærum: Hobbyfrugtavler Poul Krowicki Petersen fra Kærum Frugtplantage har haft sin lille vejbod i 30 år, og han har indtil nu ikke haft de store problemer med tyveknægte.

Men indenfor kort tid er kassen blevet tømt to gange. Det skriver han til sine kunder på sociale medier. Og det frustrerer hobbyfrugtavleren, der derfor har anmeldt episoderne til politiet.

- Jeg ved ikke, om indbrudstyvene er hårdt presset af corona, så de tager, hvad de kan få, men jeg blev så træt af det, siger Poul Krowicki Petersen til avisen.

Annonce

Flest betaler med mobilen

Han fik senest stjålet kontanter for 600-700 kroner. Første gang var det ikke lige så mange kroner i pengekassen.

- Heldigvis betaler 80 procent via Mobilepay, men der ligger lidt i pengekassen en gang i mellem, bemærker hobbyfrugtavleren.

- Mange folk anmelder nok ikke sådan noget, da du rent ud sagt ikke får noget ud af det, men jeg tænkte, at nu anmelder jeg det sgu, hvis andre har haft samme problem, tilføjer han.

Poul Krowicki Petersens vejbod, der sælger æbler, pærer og most, ligger på Fåborgvej. Han uddyber, at flere vejsælgere af pyntegran også fik besøg af ubudne gæster i slutningen af november sidste år.

- De (tyven eller tyvene, red) tog hele rækken, indskyder han.

Ved et af tyverierne i vejboden så han en sort varevogn, og nu sætter han videoovervågning op for at komme problemet til livs.

Kærum Frugtplantage har 2500 træer, som er en blanding af tretten forskellige æblesorter og to pæresorter. Poul Krowicki Petersen sælger kun fra vejboden - det er et hobbyprojekt, han driver ved siden af sit almindelige arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Én anholdt under corona-demo i Odense

Faaborg-Midtfyn

Mød hovedarkitekten live: Få svar på dine spørgsmål om de store planer for Torvet i Ringe

Erhverv

Yes, butikkerne er åbne igen!: Dorte købte farvepatroner, politikere på kjole- og buksejagt og Martin skal uddele mange krammere

Annonce