Annonce
Odense

Potts og pande med Paul

"Britain's got talent". Han vandt en million i tv-showet og er i dag verdenskendt som mobiltelefonsælgeren, der på et par måneder skiftede liv og karriere. Fra supermarked til operascene.

Mobiltelefonsælgeren, flaskedrengen fra supermarkedet, knægten fra drengekoret - tv-stjernen landede i landsbyen.

ODENSE: De ville se ham. Den lille glade mand, som gik hen og blev en af Storbritanniens mest kendte mønsterbrydere.

Paul Potts, flaskedrengen og mobiltelefonsælgeren fra Bristol, som for altid har sat den hidtidige karriere på standby og er på tour med strygere og harpe.

Mark Agnor dirigerede et harpe- og strygerorkester på godt en snes medlemmer.

Drømmen om Potts

I aftes ramte han Den Fynske Landsbys amfiscene, og 2200 publikummer fik opfyldt den store drøm om at se og høre den lille store sanger i virkeligheden.

- Det er helt vanvittigt, hvad han har præsteret. Han har realiseret den ultimative drøm om at gå fra et anonymt liv til at være et af de mest berømte mennesker på operascenen. Derfor vil jeg se ham, lød forklaringen fra mange af aftenens gæster.

Et publikum, der både var til opera og musical havde indtaget amfiopbygningen og græsset lige foran scenen. Der var kø i halvanden time for at få de bedste pladser.
Annonce

Rose til Paul

De flokkedes om de bedste pladser i græsset foran scenekanten, hvor man næsten kan række hånden frem og røre ved stjernerne, og det lykkedes også for en enkelt at overrække en blodrød rose til Paul.

Halvanden time var der kø foran porten i landsbyen, og det gentager sig helt sikkert, når han kommer igen allerede 31. maj.

Mens Svendborg-toget trillede forbi, gik han direkte på med Granada efter orkestrets ouverture, og det var en afslappet og ydmyg Paul Potts, som fortalte om sit liv. Det nye og det gamle.

- Hvis nogle for et år siden havde sagt, at jeg skulle stå her og synge for jer i dag, ville jeg havde nægtet det fuldstændigt. Men det er dejligt at være her, og det er mennesker som jer, der har gjort det muligt. Tak, sagde Paul Potts.

Det var en festaften i landsbyen, og mange var blevet inviteret af koner, mænd og kærester, for det kostede trods alt næsten den nette sum af 500 kroner at opleve verdens mest klikkede mobiltelefonsælger fra Youtube i levende live.
Annonce

Årene i Bristol

Og diverterede så ellers med anekdoter fra nær, fjern og især fra de unge år i Bristol, hvor hans alt andet end spæde drengestemme blæste igennem i kirkekoret, og han blev trukket til side for også at høre, at der var andre med.

Om musikere og sangeres forrykte vane med at ønske "knæk og bræk", før man går på scenen.

- Det må I aldrig gøre til mig, for jeg er så klodset, at jeg sikkert falder og brækker et ben. Til gengæld slår jeg ikke hovedet mod dørkarmen, der hvor der er skrevet "Pas på Hovedet! - Mind your Head.

Der var udskænkning under Paul Potts optræden i landsbyen. En ristet, en kebabrulle eller et glas vin kunne man også nyde. Folk forstod af feste, og der blev tysset på enkelte, men sådan er det til friluftskoncerter med stormpladser. Og trods alt er der ikke mange meter fra publikum til scenekant.
Annonce

Fænomenet fra Operaen

Sådan krydrede han præsentationen af sine numre, og det var ikke kun ham selv, der sang. Også Natasha Marsh sang - alene og i duet med Fænomenet fra Operaen.

Natasha Marsh sang den tåredrivende "O Mio Babbino", var det til den lille glade Potts? Og hun var faktisk selvstændig solist i Potts show fem gange, ligesom de sang duet.
Annonce
Nyborg For abonnenter

Erhvervschef siger op seks uger før Tour de France: - Der er truffet en række beslutninger, som gør, at jeg ikke længere kan se mig selv som en del af Nyborg Kommune

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Hård kritik af plejehjem: - Når personalet ikke har styr på det helt basale, er det meget farligt for alle, der bor der

Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Navne For abonnenter

Dødsfald: Det er slut med "Hej Schmidt'er. Hvordan går det?" Arne har gået sin sidste tur med Frieda Maria og rollatoren

Fyret topchef får gyldent håndtryk på adskillige millioner efter amputationsskandale

Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Erhverv

Vestfynsk vækstkomet køber mere jord: Fremrykker byggeri til trecifret millionbeløb

Erhverv For abonnenter

It-firma traf afgørende beslutning efter corona: Nu står udviklere på venteliste til et job

Kerteminde

Mindst tre biler udsat for seriehærværk i central handelsgade: Kristian og Tine fik i ly af mørket smadret sidespejle

Annonce