Annonce
Kultur

Posten annoncerer alternative rocknavne i nyt koncertkoncept

Koncertkonceptet "Shower Me in Happy Metal" kommer til Posten fredag 11. juni. Foto: PR-foto
I en tid hvor der oftere bliver aflyst end annonceret koncerter, præsenterer Posten en hårdtslående koncertnyhed til forsommeren.

Odense: For spillestedet Posten bød 2020 på en lang række aflysninger og flytninger af koncerter på grund af coronarestriktionerne. Men spillestedet arbejder målrettet på at få stillet lidt af de koncerthungrendes sult i løbet af forsommeren.

Posten har nemlig annonceret crossover-koncertkonceptet "Shower Me in Happy Metal", som præsenterer de alternative danske kunstnere Blood Child og LINN.

I første omgang er der annonceret to crossover-koncerter. Foruden koncerten på Posten bliver der en koncert på Loppen på Christiania i København.


Numrene bliver præsenteret i nye dimensioner i den særlige konstellation og med et ekstra lag af visuelle elementer.

Uddrag af pressemeddelelse


Blood Child, der ep-debuterede i 2019 med "Shower Me", er en hårdtslående rockgruppe, som består af seks medlemmer.

Mathias Bertelsen, som også er kendt som forsanger og guitarist i det danske rockband The Entrepreneurs, er en af hovedkræfterne i bandet.

Blood Child, der skulle have spillet på sidste års aflyste Roskilde Festival, har turneret i både Danmark, Sverige og Norge.

Linn Sofie Andersen Holm er kvinden bag LINN, der i november 2020 udgav debut-ep'en "Happy Metal", som eksperimenterer med mange forskellige genrer.

Ep'en, der manifesterer LINN som et af de senere års mest nyskabende og spændende navne, har høstet gode anmeldelser og rosende omtale i ind- og udland.

Annonce

På tværs og på skift

Koncerten tager udgangspunkt i materialet fra kunstnernes debut-ep'er, henholdsvis "Shower Me'"og "Happy Metal", som også har inspireret til titlen, men den byder også på helt nye og endnu ikke udgivne kompositioner.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at "numrene bliver præsenteret i nye dimensioner i den særlige konstellation og med et ekstra lag af visuelle elementer".

Ved koncerten indgår de to bands i et dynamisk og visuelt eksperiment, hvor de vil spille på tværs og på skift i et genrefelt, der spænder fra progressiv punk og alternativ rock over lo-fi elektronisk, futuristisk r&b til minimalistisk jazz.

Koncerten på Posten finder sted fredag 11. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Superman, Døgnbrænderen og andre lokale kendisser vil ind i politik - kan de holde gejsten?

Annonce