Annonce
Sport

Positiv coronatest giver Nico Hülkenberg ny chance i Formel 1

Andrew Boyers/Reuters
Sergio Perez er igen blevet testet positiv for coronavirus, og vikaren Nico Hülkenberg træder atter til.
Annonce

Den tyske racerkører Nico Hülkenberg får for anden gang på en uge en chance for at komme i aktion ved et Formel 1-grandprix på Silverstone-banen i England.

Racing Point-teamet meddeler fredag på sin hjemmeside, at den ene af holdets sædvanlige kørere Sergio Perez endnu en gang er blevet testet positiv for covid-19.

Dermed må mexicaneren for anden uge i træk se til, når der bliver kørt grandprix på Silverstone.

Nico Hülkenberg, som stoppede i Formel 1 efter sidste sæson, blev i sidste uge hevet ind på Racing Point-teamet, da Sergio Perez blev testet positiv for coronavirus.

Tyskeren gjorde det efter sit fravær godt i træningerne og i kvalifikationen på Silverstone forud for grandprixet søndag i sidste uge, men han kom aldrig til start i selve grandprixet.

Det skyldtes, at der opstod problemer med hans bil kort før løbets start.

- Jeg er glad for at få endnu en chance med teamet på Silverstone, siger Nico Hülkenberg til Racing Points hjemmeside.

- I sidste uge var det virkelig et skridt ind i det ukendte efter at have været væk fra teamet i nogle år - og ved at køre i en bil, jeg aldrig havde kørt i før.

- Jeg har lært en del i den seneste uge om bilen, og jeg er klar til at videreføre mine erfaringer til den kommende weekend, siger Nico Hülkenberg, som tror på point til Racing Point-bilen på søndag.

På grund af coronapandemien er sæsonen blevet forkortet markant, så der kun skal køres 13 grandprixer i stedet for 22 som planlagt.

Den regerende verdensmester, Lewis Hamilton (Mercedes), fører foran teamkollegaen Valtteri Bottas i den samlede VM-stilling.

/ritzau/

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce