Annonce
Odense

Portrætserien 'De trofaste': - Ingen kan blive sur på Lars

Gitte Dahlgren Nielsen, privatchef ved AML Danske Bank i Odense, roser Lars Baagø for aldrig at sige nej til en opgave.

1. Hvad betyder det for Danske Bank/AML-afdelingen at have ældre medarbejdere som Lars?

Det betyder meget at have medarbejdere med forskellige aldre i et team. I forhold til sparring og dialog har alderen en betydning. Derudover har Lars et stort netværk i Danske Bank, hvilket betyder meget for afdelingen.

2. Hvad kan de ældre medarbejdere bidrage med, som en nyere medarbejder ikke kan?

En masser erfaring og tryghed i de forandringer, der sker løbende i banken.

3. Kan det have ulemper med en stab, hvor gennemsnitsalderen er for høj?

- Det er vigtigt, at der er en god fordeling af unge og ældre medarbejdere i et team. Livserfaring og erhvervserfaring er en vigtig brik i dialogen med vores kunder for at skabe tillid og et godt samarbejde med dem. Lars er meget forandringsparat og er en medarbejder, der altid har ja-hatten på. Det er en gave at have Lars i mit team.

4. Hvad betyder en ansat som Lars for Danske Bank/AML-afdelingen?

- Lars betyder meget for AML Odense, da vi er en forholdsvis ny organisation, hvor han har været med næsten fra starten. Lars er en rolig men direkte person, som kollegaer har stor respekt for. Både for personen Lars og hans rolle i teamet. Kommunikation er vigtig i vores afdeling, og der er ingen tvivl om, at den fynske accent medfører, at ingen kan blive sur på Lars. Svære samtaler, hvor kunder kan være vrede eller uforstående over for bankens processer, påvirker ham ikke. Han ønsker det bedste for kunden, og banken får derfor hurtigt disse udfordringer håndteret. Lars har desuden altid overskud til at hjælpe kollegaer, og han siger aldrig nej til en opgave, selv om det kan være en krævende og hård opgave, jeg kommer med.

5. Hvor ofte har du og virksomheden gavn af hans viden og historik?

- Når nye medarbejdere er blevet ansat, har Lars en stor rolle i oplæringen. Han viser og fortæller dem, hvordan opgaverne skal løses. Derudover er Lars tillidsmand, så et tæt samarbejde mellem Lars og jeg er nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Odense

Thomsens 41 år med lokalhistorie

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce