Annoncørbetalt indhold

Populære sko 2022

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren nærmer sig, og det er på tide at pakke støvlerne væk i skoskabet. I samme anledning er det tid til at finde dine sneakers frem. Måske har du ventet hele vinteren på det, eller måske har du lidt sværere ved at give slip på støvle-sæsonen.


Annonce

Uanset hvad, så kommer vi ikke udenom, at dine fødder kommer til at have det som

blommen i et æg. For der findes intet bedre end et par cool og komfortable sneakers. Vi har samlet 3 skobrands med favoritter, som kommer til at fylde i 2022.

 

Asics

Japanske Asics startede tilbage i 1949, og har lige siden brugt tiden på at udvikle de bedst mulige sneakers. Brandet formår sæson efter sæson at skabe sneakers, som er komfortable og perfekte til forskellige anledninger.


1130

Denne model garanterer vi, at du har set før. Modellen Gel-1130 er solgt i tusindvis her i 2022, og er allerede at finde på mange danskers fødder rundt omkring i landet.


Modellen og silhuetten forbliver den samme, men Asics formår hele tiden at forny sig med nye colorways og udtryk. Du kan derfor finde lige præcis den model og farve, som falder i din smag.


Den sko er bestemt en sneakers, du skulle tage et kig på til sommeren - det vil du ikke fortryde.


Salomon

Det franske outdoor-brand Salomon har taget modebranchen med storm med deres outdoor sneakers, som har fundet vejen til danskernes fødder. Brandet ønsker at inspirere folk til at komme ud i naturen med deres sko, som er født af innovation og godt håndværk.


XT- wings og XT-6

Vi kommer ikke udenom disse to modeller, når vi snakker om populære sko i 2022: XT- wings og XT- 6. Begge modeller var at finde i gadebilledet i 2021, og 2022 tyder også på at blive Salomons år, da danskerne allerede har hevet de nye farver til sig.


Modellerne er lavet med en cool silhuet, som går et råt og afslappet udtryk til dit outfit. Derudover er begge modeller skabt med højteknologiske løsninger, som danner rammen for en lang holdbarhed og kvalitet på skoen.

New Balance

New Balance er en gammel kending, som har mange år på bagen. Ikke desto mindre formår de sæson efter sæson at skabe sneakers, som bliver revet ned fra hylderne, hvis skoene overhovedet når så langt.


Måske har du hørt om modellerne: 725, 2002 eller 550, som er særdeles eftertragtet. Modellerne lever stadig og kommer hele tiden i nye colorway, og forventes at fylde meget af gadebilledet til sommer.


Alle sneakers er produceret i USA, så man er sikret en fantastisk kvalitet og holdbarhed, som ikke ses ved særlig mange andre skobrands i branchen.

Munk Store

Hvis du også har forelsket dig i nogle af de populære sko fra 2022, og simpelthen ikke kan slippe tanken om dem igen. Så er de ikke langt væk. Du kan finde alle de populære sneakers på Munkstore.dk, men du skal være hurtig, hvis du skal nå at få fat i de eftertragtet modeller.


Hvis du ikke er helt fanget af nogle af de ovennævnte modeller, kan du holde øje med Munk Store. Her vil du finde nye modeller og trends, som måske vil falde bedre i din smag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.