Annonce
Assens

Populær og ferieramt kromand vinder overlegent konkurrence om sommerens bedste middag: - Jeg er kongeligt privilegeret

Kromand Casper Andersen er smuttet til Ungarn med hele familien bestående af sin kone Birna Oskarsdóttir, deres to børn, Simone og Tollak, og hans svigerfar. Foto: Privat
Fyens.dks læsere er ikke i tvivl om, hvor man finder den bedste sommermiddag i Assens Kommune. Vinderen er en populær kromand, der næsten ikke har haft en fridag i to år.

Aarup: 635 personer på www.fyens.dk har stemt om, hvor man finder den bedste sommermiddag i Assens Kommune i forbindelse med Assens-redaktionens sommerserie 'Sommerens bedste'.

Og der er absolut ingen tvivl. Den ultrapopulære kromand fra Hotel Aarup Kro, Casper Andersen, er stadig populær. Og det samme er hans mad.

Med 75 procent af stemmerne vinder han nemlig overlegent over to stærke konkurrenter; Frederik IX i Assens og Gl. Avernæs ved Agernæs.

Annonce

Selvom Casper Andersen har mærket stor opbakning og anerkendelse det seneste halvandet år, er læsernes stemmer et ekstra boost.

- Det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var glad. Især når jeg ser på, hvem jeg har slået, det er jo ikke hvem som helst. Der er ingen tvivl om, at Frederik IX og Gl. Avernæs gør det skidegodt og laver noget lækkert mad, siger kromanden, der især mærkede succesen, da coronapandemien toppede, og kroen begyndte på takeaway.

Privilegeret

Casper Andersen, der blev landskendt på grund af sin store succes med kromad som takeaway, har svært ved at sige, hvor bredt han når ud med sin mad, men han er slet ikke i tvivl om, hvor stor den lokale opbakning har været.

- Der er ingen tvivl om, at det er nemt for mig at vinde sådan en pris, fordi den opbakning, du får i Aarup, den får du ikke i en anden fynsk by. Hver gang jeg deler noget (på Facebook, red.), så bliver det delt raskt væk utallige gange. Jeg er meget taknemmelig for det, og jeg er lidt kongeligt privilegeret på den måde. Det er sgu unfair, at de skal kæmpe mod mig, fordi alle bakker op i Aarup, siger Casper Andersen.

Casper Andersens historie om hans succes med takeaway under pandemien blev årets mest læste historie sidste år på fyens.dk. Arkivfoto: Daniel Kofoed

Han siger med et grin, at 400 af de 635 stemmer nok stammer fra Aarup, fordi han netop mærker, at opbakningen er så stor.

Annonce

Klar til ferie

I skrivende stund er Casper Andersen godt kørende i sin bil fyldt med sin kone, to børn og svigerfar med kursen sat mod Ungarn, hvor ferien skal nydes i en uge, inden der kommer fuldt blus på kroen igen i august.

- Vi får en rigtig travl måned, som vi nok aldrig får igen og har haft før, fordi der har været så mange selskaber, der er blevet rykket. August bliver en lang måned, og vi får ikke en eneste fridag. Jeg skyder på, at jeg nok kommer til at arbejde 80-90 timer om ugen i den måned, siger han.


Der er ingen tvivl om, at det er nemt for mig at vinde sådan en pris, fordi den opbakning du får i Aarup, den får du ikke i en anden fynsk by.

Casper Andersen, kromand


Det er primært Frøbjerg Festspil, Røverfest i Vissenbjerg og konfirmationer, der står i kroens kalender.

- Normalt er august en stille måned for os, fordi folk tager ud til kystbyerne og spiser, de tager ikke hjem til Aarup by. Men det hele er rykket rundt, og vi starter med konfirmationer den 21. august, hvor vi stadig har gang i Frøbjerg Festspil. Så vi har ikke en rolig periode i august, og det er det, der presser lidt, siger Casper Andersen.

Aarup Kro og Hotel har derfor lukket til og med uge 30. Derefter kan man nyde en af sommerens bedste middage hos Casper Andersen og hans folk.

Sommerens bedste

Vores serie 'Sommerens bedste...' løber frem til og med uge 31.

Du kan være med til at nominere i de forskellige kategorier hver uge - og dermed deltage i en ny konkurrence om lokale præmier hver uge.

Aarup Kro og Hotel løb med 75 % af stemmerne og vandt dermed som bedste sommermiddag over Frederik IX, Assens og Gl. Avernæs, Agernæs.

Frem til mandag kl. 12 kan du nominere i kategorien 'Overnatning'. Det gør du ved at indsende nomineringen i kommentarfeltet på Fyens.dk, på vores facebookside 'Fyens Stiftstidende Assens' eller på mail assens@fyens.dk (skriv gerne 'Sommerens bedste' i emnefeltet).

Hvis du nominerer i kategorien 'Overnatning', kan du vinde to dagsbilletter til hoppelegeland i Arena Assens.

De seks kategorier, vi kårer vindere i denne sommer, er: Sommerens bedste...

Badestrand (kåres uge 26)

Aktivitet for børn (kåres uge 27)

Sommermiddag (kåres uge 28)

Overnatning (kåres uge 29)

Turistattraktion (kåres uge 30)

Is (kåres uge 31)

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Hvad skulle jeg ellers gøre? Da Alan blev født lungesyg, købte Kenneth en tankstation til hans familie

Annonce
Annonce
Annonce
Nordfyn

Bogense Hotel lukker efter corona-udbrud: - Vi kunne slet ikke overskue, hvad det kunne udvikle sig til

Middelfart For abonnenter

Naboer til motorvej er endt i tvist med Vejdirektoratet: - Vi er villige til at gå i retten for det her

Fyn

Hun kæmper børnenes kamp. Derfor bør Sara Ekknud Windell være Årets Fynbo

Livsstil

Zoo-direktør i Odense tror på dyret i mennesket og ikke mennesket i dyret: - Hvis jeg ikke søgte jobbet, ville jeg ikke kunne leve med mig selv

Populært håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Navne For abonnenter

41-årige Jens er enlig far, selvstændig og politiker: - Jeg var meget bange for at miste mig selv

Navne

Kirsten C. Fournaise er blevet opkøbt flere gange: 40-års jubilæum i Spar Nord Odense

Odense

Butiksejere raser over betalingsparkering: - Kommunen har trådt på os i årevis

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Odense

Landsby vil genoplive forladt købmand - lokale har givet over en kvart million: - Det er næsten ikke til at tro

Odense For abonnenter

Åbnede for seks år siden: Nu skal indfaldsvej i Odense bygges om for millioner

OB

Bashkim Kadrii: Det er det, jeg har efterlyst

Annonce