Annonce
Nordfyn

Populær carbaret udvider med seks ekstraforestillinger

Ulf Starup skifter pærer, mens Betty Glosted og Kim Hammelsvang finpudser teatersal og scene. Nu er der blevet sat billetter til salg til yderligere seks forestillinger. Foto: Thomas Gregersen
Den nordiske sommernats sange trækker publikum langvejs fra. Nu er forestillingen forlænget med seks ekstra datoer.
Annonce

Bogense: Ikke alene byder årets Sommercabaret i Bogense på et som sædvanligt veloplagt og talentfuldt hold, men i anmeldelsen af forestillingen kaldes den også den måske bedste i cabaretens historie.

Den bedømmelser er publikum åbenbart enige i, for der er rift om billetterne i Café 44's teatersal, hvor Betty Glosted og Kim Hammelsvang bliver akkompagneret af Ulf Starup.

- Vi startede med tre ekstraforestillinger, men da de hurtigt blev stort set udsolgt har vi nu fået holdet til at tage yderligere tre. Det bliver den 26. september og den 1. og 2. oktober. Alle dage klokken 20, fortæller indehaver Torben Juul.

Betty Glosted og Kim Hammelsvang bliver kaldt et mageløst makkerpar, som elsker kabaretformen og helhjertet deler ud af dén kærlighed - i anmeldelse fra Fyens Stiftstidende. Foto: Thomas Gregersen

Med de nødvendige coronarestriktioner er baren rykket udendørs under en stor parasol i gårdhaven og der er skåret ned i antallet af gæster, så der kan holdes afstand.

- Jeg synes, det er gået rigtigt fint med at passe på hinanden og der har ikke været nogen, der har været utrygge ved arrangementet. Men selvom der selvfølgelig er færre pr. forestilling, så har vi aldrig oplevet så stor interesse for forestillingen som i år, siger Torben Juul.

- Betty Glosted og Kim Hammelsvang er et mageløst makkerpar, som elsker kabaretformen og helhjertet deler ud af dén kærlighed til os i salen, lød det i anmeldelsen i Fyens Stiftstidende. Og det er Torben Juul enig i.

- Det er tydeligt, de glæder sig til hver forestilling - og de klæder hinanden, siger han.

Billetter til ekstraforestillingerne kan bestilles på telefon 64 81 22 81.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce