Annonce
Middelfart

Pop-up strandcafé har fået en svær start: Men ejer er fortrøstningsfuld

Jacob Sandberg åbnede strandcaféen i Middelfart Marina i pinsen. Salget og udlejningen af SUP-boards har været lidt sløjt indtil videre, men han håber, at middelfartere og turister vil benytte sig af den i sommerferien. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Indehaveren af den nye strandcafé ved marinaen har søgt Brobygning Middelfart om støtte, så han kan holde åbent i længere tid over sommeren.
Annonce

Middelfart: Siden pinsen har strandgæsterne ved Middelfart Marina kunnet leje SUP-boards (standup paddle boards, red.) og købe kaffe, is og snacks i Jacob Sandbergs strandcafé.

Rigtig mange har givet Jacob Sandbergs initativ roser med på vejen, men der har ikke været gang i salget og udlejningen.

- Den her store positivitet over, at vi er der, står ikke helt mål med hverken udlejning eller salget af varer i butikken, siger han.

Vejret har generelt været godt, og der har været folk på stranden, fortæller Jacob Sandberg. Men han har konstateret, at det i hvert fald på hverdagseftermiddage ikke har givet mening at holde åbent rent omsætningsmæssigt. Nu står sommerferien for døren, og selvom salget svigter, har han tænkt sig at hænge i.

- Jeg er fortrøstningsfuld, men jeg har en lille smule undren, fordi mange kommer forbi og siger, det er godt for byen. "Endelig sker der noget", får vi at vide.

- Det fortæller mig, at det kan noget. Vi skal så bare have folk til også at huske at bruge det, siger Jacob Sandberg.

Annonce

Håber på støtte

Jacob Sandberg har fuldtidsarbejde ved siden af. Derfor må han prioritere, hvor mange timer, han skal have strandcaféen åben. Problemet, som han ser det, er dog, at strandcaféen er nødt til at være åben langt oftere, så folk kan vænne sig til, at den er der. Og så turisterne ikke møder en lukket dør.

Derfor har han nu rakt ud til Brobygning Middelfart. Han mener nemlig, at strandcaféen er et tilbud, som hele kommunen har gavn af. Særligt i forhold til at give turisterne et godt aktivitetstilbud på stranden.

Han håber, at Brobygning Middelfart vil støtte projektet økonomisk, så han kan ansætte én til at stå i caféen i de timer, han ikke selv kan.

- Det er vigtigt for mig at sige, at jeg ikke har åbnet noget, som jeg mener, at kommunen skal drive. Men jeg mener, jeg har åbnet noget, der er et tiltag til et strandliv i marinaen, som ikke er eksisterende. Og det er her, kommunen skal se, at her har vi noget at tilbyde turisterne, siger Jacob Sandberg.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce