Annonce
Nordfyn

Pop-up restaurant for en aften: Vildt og Vin i Morud Forsamlingshus

Jimmi Korsholm bor i Morud og driver Korsholm Vin. Han og Brian Muus står bag en Vildt og Vin aften i Morud forsamlingshus den 30. oktober. Foto: Hos Muus
Fredag den 30. oktober bliver Morud Forsamlingshus indtaget af den professionelle kok Brian Muus og den lokale vinforhandler Jimmi Korsholm, når de sammen åbner dørene til en "Vildt og Vin aften".
Annonce

Morud: Jimmi Korsholm bor i Morud, men driver vinhandlen Korsholm Vin i Odense. Sammen med Brian Muus, der er kok og indehaver af cateringfirmaet Hos Muus, inviterer de to inden for til en "gourmet Vildt & Vin aften" i Morud den 30. oktober.

Her vil byens forsamlingshus nemlig blive forvandlet til en pop-up restaurant, hvor menuen byder på fem vilde retter og fem vilde glas. Brian Muus og Jimmi Korsholm vil diske op med fangster som hare, bækforel, skovdue, dyreryg foruden desserten og de fem tilhørende vine.


Vi håber på, at vi får givet folk en stor gastronomisk oplevelse.

Brian Muus, kok


Brian Muus har 20 års erfaring fra gourmet- og Michelin restauranter i både Frankrig, Tyskland, England og Danmark. Den erfaring kommer ned på tallerkenerne, og hans slogan er: Globalt til lokalt.

Sommelier Jimmi Korsholm Vin vil introducere vine, der primært er fra "koldtvinsområder", som Jimmi har en "unik ekspertviden" om.

Brian Muus har 20 års erfaring fra gourmet- og Michelin restauranter i ind- og udland. Foto: Hos Muus

- Vi håber på, at vi får givet folk en stor gastronomisk oplevelse, lyder det fra Brian Muus i en pressemeddelelse, hvor der ikke lægges skjul på, at han samtidig håber, at arrangementet vil få aftenens gæster til at vælge Hos Muus som leverandør til festmaden, næste gang de holder fest i Morud Forsamlingshus eller hjemme.

Alle retter og vine præsenteres af de to muntre herrer.

Billetter koster 795 kroner plus billetgebyr og kan bestilles på billet.dk. Direkte link kan findes via Morud Forsamlingshus' Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce