Annonce
Nordfyn

Pop-up middag: Nordfynske råvarer på tallerkenen

Michael Kongstad fra Glade Grønsager glæder sig til at fortælle gæsterne, hvordan han dyrker sine tomater og andre grøntsager. Arkivfoto: Betty Rasmussen
Penge fra Folketingets sommerpakke holder prisen nede, når lokale fødevareproducenter, Bielers Gourmet og NEET to aftener i juli inviterer til pop-up middag.
Annonce

Otterup: Spidskål og blegselleri i ægte sauce med rødtunge, syltet asparges og glaskål med jomfruhummer, røget kalvespidsbryst og svampe i tartelet, nye kartofler, blomkål og hjemmesyltet agurkesalat til sommerkylling.

Plus meget mere på buffeten.

Løber tænderne i vand? Så er det den 23. eller 30 juli, du kan smage på de nævnte lækkerier og flere andre og oven i købet glæde dig over, at råvarerne er friske og lokale.

De to nævnte datoer bliver der dækket op til pop-up middag med friske, nordfynske råvarer hos Bielers Gourmet på Stadionvej 50, Otterup Idrætscenter.

Pop-up middagene bliver til i et samarbejde mellem Ulrik Bieler,  Michael Kongstad fra Glade Grønsager, Frugtformidlingen i Valby og Nordfyns Erhverv og Turisme, og takket være en af Folketingets sommer-hjælpepakker er det muligt at holde prisen på 250 kroner pr. person - og halv pris for børn.

Annonce

En aften for alle sanser

Ud over grøntsager, der alle er dyrket på Nordfyn, kommer kyllingerne fra Allégården i Melby og kalvekødet fra gården Enemærket uden for Otterup.


Jeg glæder mig meget til at møde gæsterne, se dem nyde de spændende retter og fortælle historierne om, hvordan vi dyrker vores grøntsager. Det bliver en aften for alle sanser.

Michael Kongstad, Glade Grønsager


De lokale producenter vil være til stede, så gæsterne også kan få en snak om, hvordan kyllingerne lever og spidskålene dyrkes.

- Jeg glæder mig meget til at møde gæsterne, se dem nyde de spændende retter og fortælle historierne om, hvordan vi dyrker vores grøntsager. Det bliver en aften for alle sanser, siger Michael Kongstad fra Glade Grønsager, i en pressemeddelelse.

Det hele bindes sammen af Trine Krebs fra Frugtformidlingen i Valby, der kalder sig et madhus uden mursten og "arbejder for at sprede det gode budskab om sundhed, lækker frugt og sprøde grøntsager", som de selv formulerer det.

Så deltagerne i pop up-middagene kan ikke bare forvente at blive mætte, men også at blive klogere på den mad, de henter fra buffetten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Claus Hempler giver sommerkoncert

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce