Annonce
Faaborg-Midtfyn

Pop-up kjolebutik åbner i Ringe: Konfirmanderne starter tidligt

Sabine Dyhr Pedersen, indehaver af Unique Kjoler i Bjerringbro, åbner en pop-up butik på Torvet 1 i Ringe den 5.-6. december, hvor hun skal sælge konfirmationskjoler. Arkivfoto: Morten Dueholm
Snart kan kommende konfirmander få deres største kjoledrøm opfyldt, når Sabine Dyhr Pedersen, indehaver af Unique Kjoler i Bjerringbro, åbner en pop-up butik i Ringe i weekenden den 5.-6. december.
Annonce

Ringe: Julen nærmer sig med hastige skridt, men for mange 13-14-årige piger er det ikke kun ønskerne til, hvad der skal ligge under juletræet den 24. december, der har meldt deres ankomst. Mange piger er nemlig allerede begyndt at tænke over, hvilken kjole de skal have på, når deres store dag står for døren til foråret.

Sabine Dyhr Pedersen drager i weekenden den 5.-6. december hele vejen fra Bjerringbro til Ringe for at hjælpe unge piger med at finde den helt rigtige kjole. Hun er indehaver af Unique Kjoler i Bjerringbro, og her har hun i seks år hjulpet kvinder og piger med at finde netop deres kjole, om det er bryllup eller konformation, der skal holdes.


Jeg har oplevet, at der er mange fynboer, der gerne tager turen op til mig i Jylland for at finde en kjole. Så jeg tænkte, at det nu var min tur til at tage til Fyn.

Sabine Dyhr Pedersen, indehaver af Unique Kjoler


Annonce

- Nu er det min tur til at tage til Fyn

36-årige Sabine Dyhr Pedersen ser meget frem til at møde sine nye fynske kunder i den kommende weekend.

- Jeg har oplevet, at der er mange fynboer, der gerne tager turen op til mig i Jylland for at finde en kjole. Så jeg tænkte, at det nu var min tur til at tage til Fyn, fortæller hun.

Faktisk er det første gang, at butiksindehaveren rykker ud af huset og åbner en pop-up butik.

- Jeg glæder mig helt vildt, men jeg er også ret spændt på, hvordan det kommer til at gå. Jeg har ikke set lokalet endnu, men jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt, siger hun.

Annonce

Har fået mange bookinger

Ifølge Sabine Dyhr Pedersen er der allerede tikket mange bookinger ind.

Både på grund af forsamlingsloftet, men også for at være sikker på at have tid til alle piger, har hun valgt, at folk skal booke tid, hvis de vil ind at prøve kjolerne.

- Der er stadig 10-12 ledige tider om søndagen, siger Simone Dyhr Pedersen, som også fortæller, at hendes erfaring er, at konfirmander som oftest starter allerede i efterårsferien med at kigge på de fine konfirmationsklæder.

Butikken holder åbent lørdag fra klokken 9-17 og søndag fra klokken 9-16.

Hvis man vil booke en tid til at komme ind at prøve konfirmationskjoler i butikken på Torvet 1 i Ringe, skal man gøre det via hjemmesiden www.uniquekjoler.dk eller ved at ringe til Sabine Dyhr Pedersen på 27 24 82 48.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce