Annonce
Nordfyn

Politikere uenige om udviklingsmulighederne i Hårslev

Annonce

HÅRSLEV:Politikerne i Søndersø Kommune ser vidt forskelligt på udviklingsmulighederne i Hårslev.

Det blev tydeligt på gårsdagens møde i kommunalbestyrelsen, hvor en ny kommunal udstykning ved Ballebjerg i Hårslev var sat på dagsordenen.

Der bliver anlagt i alt fire nye parcelhusgrunde i den kommende udstykning. På grund af udgifterne til entreprenørarbejdet er Søndersø Kommune nødt til at sætte en kvadratmeterpris på 329 kroner for de byggemodnede jordlodder. Den pris er vel meget for en parcelhusgrund i Hårslev, mente Carl Martin Christensen (K), der er formand for Teknisk Udvalg.

Annonce

Svært at sælge

- Det bliver svært at udstykke og udbygge i de tyndt befolkede områder, sagde udvalgsformanden på mødet i aftes.

Næstformanden for Teknisk Udvalg mente også, at det kan blive svært at sælge grundene i Hårslev.

- Men der sker en masse på Hårslev Maskinfabrik, der hele tiden udvider meget . Og vi da kan håbe på, at nogle af medarbejderne bosætter sig i lokalområdet, sagde Knud Pedersen (S).

Socialdemokraten Sonja Bergholdt bor selv i Hårslev og har svært ved at forstå de pessimistiske toner omkring mulighederne for Hårslev som en by i vækst.

- Vi har da simpelthen det hele i Hårslev. Både børnehave, skole og hal. Jeg er sikker på, at folk nok skal styrte til Hårslev for at købe grunde, sagde Sonja Bergholdt.

Borgmester Erik Hansen mente også, det er alt for tidligt at afskrive Hårslevs muligheder som et attraktivt område for tilflyttere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce