Annonce
Assens

Politiker om omstridt skov: Det bliver ikke en forlystelsespark

Leif Rothe Rasmussen (S) er næstformand i Miljø-, Teknik- og Planudvalget. Arkivfoto: Assens Kommune. Kasper Andersen KAFOTO
Leif Rohte Rasmussen (S), næstformand i Miljø-, Teknik- og Planudvalget, forstår ikke, at borgerne i Lundager ikke har hørt om den nye skov, når der har været forhandlinger om placering af den i tre år.

Lundager: Lars Moeslund Nielsen og andre borgere i Lundager er langt fra begejstrede ved udsigten til, at der plantes 50 hektar skov på markerne i og omkring Lundager.

En af de ting, der falder beboerne i Lundager for brystet, er, at de ikke føler, de er blevet hørt i processen omkring placeringen af skoven.

Men det undrer Leif Rothe Rasmussen (S), der er næstformand i Miljø-, Teknik- og Planudvalget i Assens Kommune. Han skriver således i en mail til Fyens Stiftstidende:

"Det undrer mig, at Lars Moesgaard Nielsen ikke har hørt om det, når nu der igennem tre år har været forhandling om at få det på plads med at få etableret en skov i området. Men det er selvfølge kedeligt, at han føler sig overhørt", skriver han og fortsætter:

"Det er heller ingen hemmelighed, at vi i Assens Kommune siden 2014 har haft på budgettet, at vi skulle plante en skov i Assens, for blandt andet at passe på vores grundvand. Og så samtidig er der mulighed for, at man kan bruge skoven offentligt".

Helt rolig

Leif Rothe Rasmussen er modsat nogle borgere i Lundager ikke bekymret for, at skoven bliver en forlystelsespark, selvom den bliver offentligt, skriver han:

"Jeg tror ikke, Lars Moesgaard Nielsen skal være bange for, det bliver en forlystelsespark. Folk ved godt, hvordan man opfører sig i naturen. Naturstyrelsen har også tilkendegivet, de vil tage de omkringliggende beboer med på råd, når man skal finde ud hvordan skoven kan bruges, og det er jeg helt rolig med".

Formand for Miljø-, Teknik- og Planudvalget Dan Gørts var ikke at træffe på grund af udlandsrejse.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce