Annonce
Nyborg

Politiker i svær dobbeltrolle

Familien Stenmann samlet, mens alt endnu var fryd og gammen. Billedet er taget for cirka et år siden, hvor Martin Stenmann bejlede til posten som ny spidskandidat for Socialdemokratiet. Foto: Kasper Riggelsen
Martin Stenmann (S) er medlem af Kultur- og Fritidsudvalget. Men i sagen om legionella-smitte er han samtidig blandt de pårørende, og det har ikke helt nemt at håndtere, erkender han.
Annonce

Nyborg: Det er Kultur- og Fritidsudvalget, som har bestilt redegørelsen i sagen om 77-årige Egon Stenmann Jensen, der sidste år blev smittet med legionella efter et besøg i Frørup Klubhus.

Blandt medlemmerne af udvalget er Egon og Inger Stenmann Jensens søn, Martin Stenmann (S). Han udtrykker han tilfredshed med, at der nu er lavet en opgørelse over, hvem der gjorde hvad. Og hvornår.

Til gengæld savner han fortsat svar på, hvordan det overhovedet kunne gå til, at hans far kunne blive smittet med legionella i Frørup Klubhus.

- Det var en af de ting, jeg gerne ville have spurgt ind til på udvalgsmødet. Derfor havde jeg på forhånd bedt om, at der var en person med på mødet, som kunne svare på tekniske spørgsmål. Men det skete ikke. Vedkommende kunne kun fortælle om legionellasmitte generelt. Derfor føler jeg ikke, at der er sat et ordentlig punktum, siger han.

Annonce

Påvirket af sagen

Martin Stenmann indrømmer, at det har været svært at håndtere rollen som både politiker og pårørende i så alvorlig en sag.

- Jeg har kunnet mærke, at sagen påvirker mig meget. Det var også tilfældet på udvalgsmødet forleden, hvor jeg både blev ked af det og også frustreret over ikke at kunne få svar. Men jeg har hele tiden været meget bevidst om, at jeg havde to forskellige kasketter på. Derfor har jeg også ventet med at bede om en redegørelse i sagen, indtil min fars tilstand var stabil. Det har også været vigtigt for mig, at hele udvalget bakkede op om kravet, så det ikke bare er mig som pårørende, der vil have nogle svar, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce