Annonce
Debat

Politik. Politikere tænker ikke på konsekvenser

Annonce

Man får en klar fornemmelse af, at det hele drejer sig kun om besparelser og overholdelse af budgetterne, når man nu oplever, at man truer med at ødelægge noget så vigtigt som ungdomsuddannelsen her på Fyn - med sammenlægninger.

I Assens Kommune er gymnasiet og andet vigtigt mest samlet i Glamsbjerg, som ligger nogenlunde i midten af kommunen, og hvor jeg fra et barnebarn på gymnasiet og fra venner og bekendte "ude på landet" har hørt, at transportforholdene til dette vigtige sted fungerer fra alle steder, men hvad nu, hvis man i stedet for Glamsbjerg skal til Odense, kunne man så ikke frygte, at nogle af de unge mennesker opgav?

Et andet problem er den forhøjede vandstand, og at vi nu har "fornøjelsen" af orkaner, som gør, at vi mange steder skal have bygget diger og andet beskyttende, men når der er drøftelser på Christiansborg om dette vigtige emne, hører man løbende politikere sige: "Det er kommunernes ansvar" - ak ja.

Når noget er vigtigt for samfundet generelt, var det så ikke en god idé, om man på Christiansborg afsatte et meget stort puljebeløb til dette, hvor så kommuner som Assens, der har problemet, kunne søge om støtte?

Jeg oplevede selv orkanen Urd, som pressede en stor del af Østersøen ned til os, så vi 4. januar fik havneområdet oversvømmet. Men ligesom det med motorvejens tredje spor, som man jo vedtog, vi skulle have for syv år siden, har man en klar fornemmelse af, at de fleste folketingsmedlemmer, som ikke mærker den slags problemer i deres dagligdag, blot siger: Det går nok alt sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Assens

Restaurantejer beder om forståelse: Gæster skrider og er sure over at skulle bære mundbind

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce