Annonce
Debat

Politik. At skide i egen rede

Annonce

Kære Poul Erik Kristiansen

“Skide i egen rede” er et uheldigt udtryk, da det handler om ældreplejen i Assens Kommune. Min mor bor på plejehjem, og er nødt til at have ble på.

I forskellige læserbreve i den seneste tid kan man læse, at formanden for SF i Assens Kommune og medlemmer af Venstres byrådsgruppe er meget enige om, at det var en god ide at skære i hjælpen til de ældre i kommunen. Fra at være en kommune i 2014, der var en af de kommuner på Fyn, som brugte mest per ældre over 65 år, er det nu den kommune på Fyn, som bruger mindst på omsorg. Så når de er så enige i deres politik i SF og Venstre, hvorfor slår de sig så ikke sammen i Assens kommunalbestyrelse? Det vil jo også være nemmere, når vi skal til valg næste gang, hvis der bliver færre partier. Man plejer jo at dele partierne op i rød og blå blok. Og i Assens er SF jo blå.

Formanden for SF, Poul Erik Kristiansen, er jo også formand for Assens Forsyning. Hvor der ikke er den samme sparsommelighed. Hvis ikke vi har Fyns dyreste kloakafgift nu, er vi nok sikre på, at vi får det i de næste mange år. Og det er jo en udgift, som vi alle har oven i kommuneskatten. Dermed er/bliver vi den dyreste kommune på Fyn at bo i.

Og det er sket under Venstres ledelse i løbet af de seneste seks år. Jeg beklager, hvis jeg nu skulle tage fejl. Fordi det kan jo være, at SF gerne vil tage æren for nedskæringerne i ældreplejen.

Poul Erik Kristiansen her i rød t-shirt, men skulle den i virkeligheden være blå, spørger læserbrevsskribenten.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Erhverv

Skænkestue med 150 øl i Plums Gård

OB

OB i ro mellem den sikre og den vilde løsning

Sport

Intet alternativ til sejr for Otterup HK

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce